profile image

Rick de Jong

Strategie

08 maart 2023 09:08

Laatste update: 08 maart 2023 10:40

Bol.com koppelen met WooCommerce

Hoe koppel je onze Bol.com plugin aan WooCommerce of WordPress?

Als gebruiker van onze WordPress plugin voor Bol.com heb je een API key nodig om de plugin te koppelen met jouw Bol.com Partner Account. Is het aanmaken van een API key nieuw voor je? Lees dan onze handleiding voor het aanmaken hiervan. Heb je al een API key en wil je de WordPress plugin voor Bol.com koppelen? Lees dan verder. 

Bol.com koppelen met WordPress plugin

In deze handleiding ga ik er vanuit dat je de Bol.com plugin voor WordPress al hebt geïnstalleerd en geactiveerd.

Je navigeert in jouw WordPress admin ingeving vervolgens naar Bol.com links in het menu en gaat vervolgens naar Dashboard → Instellingen. Je ziet hier twee velden

  • Client ID
  • Client Secret

Bij de Client ID voer je de de key in, die je standaard ziet in je overzicht bij de Bol.com API van jouw Partner account. Bij Client Secret voer je de sleutel in, die je ziet nadat je op “Toon Secret” hebt geklikt.

Vervolgens vink je de opties aan die voor jou van toepassing zijn. Een toelichting op de opties vind je in de vraagteken- of informatie iconen. Daarna sla je de instellingen op. Jouw WordPress plugin is nu gekoppeld met Bol.com

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Bol.com plugin voor WordPress & WooCommerce

De Bol.com Plugin voor WooCommerce is jouw alles in één oplossing!