De Autobedrijf & Voertuigen Wordpress plugin

De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin stelt voornamelijk auto- en motorbedrijven / handelaren in staat om hun actuele aanbod automatisch te tonen op hun WordPress site.

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Verkoop je nieuwe of gebruikte auto's, motoren of boten? Maak je gebruik van Autodata, AutotelexPro of een ander voorraadbeheerpakket dat communiceert met eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl? Dan is de Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin de oplossing voor jou!

De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin neemt real-time het actuele aanbod met alle ingevoerde media en specificaties over en toont deze via jouw WordPress website.

De Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin werkt met maar liefst 25 CRM pakketten, ontdek hieronder welke.


Download informatie PDF

CRM Pakketten

De volgende CRM pakketten zijn compatible met de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin. Ben je benieuwd of jouw CRM pakket ook ondersteund wordt, maar staat deze er niet bij? Mail of bel ons, we zoeken het dan graag voor je uit.

 

Als auto- of motorbedrijf kun je niet zonder de Autobedrijf & Voertuig plugin

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin is een must voor autobedrijven die hun website serieus nemen. Niet alleen toont het automatisch jouw actuele aanbod, het is ook beter voor zoekmachines zoals Google. Omdat alle voertuigen op jouw website staan, worden deze door zoekmachines geindexeerd.

Naast de voordelen qua vindbaarheid is ook de uitstraling vele malen beter dan de iframs website van CRM leveranciers zelf!

  • Betere vindbaarheid (Google / SEO)
  • Automatische werking, bespaar tijd!.
  • Unieke uitstraling mogelijk
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Alle CRM pakketten die met een koppeling eigen website werken zijn ondersteund (meer info).
  • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

Via de Thema-API van de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin kun je eenvoudig alle gewenste data ophalen bij voertuigen. Op deze manier ben je volledig vrij en flexibel in het opmaken van unieke pagina's voor voertuigen en bijbehorende specificaties! Smartphones, tablets en nieuwe voertuigen op je homepage? Zoekfilters en auto's in een slider? Alles is mogelijk!

Autobedrijf & Voertuig XML

De Autobedrijf & voertuigen WordPress plugin maakt gebruik van de XML functies van zowel koppeling eigen website als WordPress. Hierdoor wordt automatisch elke dag het actuele aanbod ingeladen en bijgewerkt op jouw website. Geen extra werk, geen extra wijzigingen, alles gaat vanzelf.

Youtube video's

Maakt jouw leverancier gebruik van automatische YouTube video's met voice-over? Ook die worden ondersteund in de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin

Impressie WordPress Autobedrijf & Voertuigen plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan ons whitepaper met álle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin!

Autobedrijf & Voertuig op basis van WordPress' engine

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin maakt volledig gebruik van de engine van WordPress en de mogelijkheid tot uitbreiden via Custom Post Types (CPT).

De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin schrijft alle voertuigen die worden ingeladen via de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin weg als CPT binnen WordPress. Op deze manier vind je ze eenvoudig terug in het WordPress beheer.

Bekijk de inhoud zoals je gewend bent.

WordPress is eenvoudig, zo hoor het gebruik van een plugin ook te zijn. Doordat de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin gebruik maakt van de CPT mogelijkheid, kun je de inhoud van ingeladen voertuigen eenvoudig bekijken zoals je gewend bent.

Door in de lijst met voertuigen een specifiek voertuig aan te klikken, kom je in de detail weergave van het item. Hier kun je de tekst bekijken, geuploade (gekoppelde foto's) doorbladeren en vind je de slug, thumbnail en alle andere info die je gewend bent.

Autobedrijf & Voertuig als data-leverancier

De naam van de plugin verklapt het al; Autobedrijf & Voertuig is data-leverancier! Doordat Autobedrijf & Voertuig het "doorgeefluik" is van een 25-tal CRM pakketten, werkt de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin probleemloos samen met al die pakketten!

Autodata, Wheelerdelta, VWE, Autotelex en alle andere 25 pakketten. Ben jij benieuwd of jouw CRM pakket ook ondersteund wordt? Check onze lijst met pakketten of bel / mail ons. De meest eenvoudige stelregel is feitelijk; werkt het via Autobedrijf & Voertuig, dan werkt het met onze plugin!

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates vanuit Autobedrijf & Voertuig? Nieuwe functies? 360 graden foto's van het interieur, (YouTube) video's of andere nieuwe opties die doorgevoerd worden vanuit Autobedrijf & Voertuig op WordPRess?

Je bent verzekerd dat de nieuwe functionaliteiten verwerkt worden in de plugin en vanuit WordPress automatisch geüpdatet kunnen worden. De Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin kan - evenals alle andere plugins binnen WordPress - via de WordPress standaard worden geupdate.

Uitgebreide, maar simpele instellingen

Niemand is gelijk. Autobedrijven zullen dus ook altijd van elkaar verschillen. Verkoopt bedrijf A exclusieve sportauto's? Dan is de kans groot dat autobedrijf B de betaalbare auto's aan de man brengt. Omdat ieder aanbod verschilt, is ook ieder zoekformulier anders. Vanaf-prijzen voor het zoeken, kilometrage, misschien zelfs wel zoeken op het aantal PK's. In de Autobedrijf & Voertuig WordPress plugin beslis jij hoe je het formulier opgebouwd wilt hebben. Alle beschikbare data kan worden gebruikt om een zoekfilter op te bouwen.

Afhankelijke velden gebruiken? Dat kan. Stel zo bijvoorbeeld in dat het keuzevak voor ene model pas beschikbaar komt zodra er een merk is gekozen. Is een merk niet meer beschikbaar, omdat alle Opels, Mazda's of Fiats zijn verkocht? Dan haalt de plugin het merk automatisch uit de lijst met beschikbare merken.

Hoe moet de titel en inhoud er uit zien?

De titel is het meest in het oog springende van een advertentie. Klikt men erop, dan moet de tekst goed zijn. Via de instellingen van de Autobedrijf & Voertuig plugin bepaal jij hoe de inhoud van een voertuig eruit komt te zien.

Via de beschikbare data kun jij continu spelen om titels op te stellen die mensen triggeren. Denk bijvoorbeeld aan "670PK sterke Ferrari 458" of "Prachtige Opel uit 2014".

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.