WordPress WeFact plugin

Tussendoor internet & marketing is één van de vele tevreden gebruikers van het WeFact facturatie- en administratiesysteem. WeFact biedt ondernemers de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle manier een geautomatiseerde administratie bij te houden. De vele voordelen van WeFact zijn hier te lezen.

Om nog sneller inzicht te krijgen in uw eigen administratie heeft Tussendoor internet & marketing de WeFact WordPress plugin ontwikkeld. De plugin stelt u in staat om in uw vertrouwde WordPress omgeving de statistieken van uw administratie op eenvoudige wijze inzichtelijk te krijgen en te wijzigen. De WeFact WordPress plugin maakt gebruik van de WeFact API en is compatible met de meest recente versie van WordPress.

Momenteel worden de volgende functies in de plugin ondersteund:
  • Factuuroverzicht
  • Debiteuroverzicht
  • Factuurdetails
  • Debiteurdetails
  • Instellingen

Installatie handleiding

Pak het *.zip bestand uit en plaats alle bestanden in de wp-content/plugins-folder van je WordPress installatie. Na het activeren van de plugin dien je enkel de beveiligingscode uit je WeFact installatie in te voeren. Klik hier voor API details op de WeFact kennisbank. Na het opslaan van deze details zal de plugin direct functioneren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de readme.txt, bijgevoegd in de download.

Download nu gratis de WeFact WordPress plugin

De WeFact WordPress plugin wordt gratis aangeboden door Tussendoor internet & marketing en is te downloaden vanaf de originele WordPress Plugin directory.

Download hier de WeFact WordPress plugin gratis.

Support

Heeft u vragen over de werking van de WeFact WordPress plugin? Of bent u op zoek naar maatwerk wat betreft WordPress of WeFact? [iphorm_popup id=2 name="Contact opnemen"]Neem contact op met Rick de Jong voor meer informatie.[/iphorm_popup]