WordPress website laten maken

Starters website voor ondernemers

WordPress Website

Jouw flexibele WordPress oplossing

De starterssite is een volledig flexibel en configureerbaar website-concept voor startende ondernemers of tijdelijke evenementen.

Zonder eenmalige kosten beschik je over een professionele website, voorzien van vele mogelijkheden. Zo beschikt de WordPress site over een webwinkel (WooCommerce) met mogelijkheid tot iDeal betalingen, kun je diverse contactformulieren opbouwen, onbeperkt aantal pagina's en berichten toevoegen en heb je volledig beheer over jouw website.

Je beschikt al over een professionele website voor slechts €30 per maand! Hier zitten alle features bij inbegrepen, dus geen onvoorziene of verborgen extra kosten. Hosting? Domeinnaam? Ook die zijn inbegrepen. En alsof dat nog niet genoeg is, onderhouden wij je website ook nog. Zo voorzien we de website dagelijks van updates, voor zowel WordPress als de gebruikte plugins!

Het starterspakket is overcompleet

Het starterspakket beschikt over 100'en features die onmogelijk allemaal zijn te benoemen. De belangrijkste vindt je hieronder.

✔ Professionele WordPress website
✔ Volledig WordPress beheer
WordPress onderhoud inbegrepen
Hosting inbegrepen
✔ Domeinnaam inbegrepen
✔ Met gratis (vast)telefoonnummer!
✔ Online video uitleg / handleidingen
Online - geschreven - uitleg / handleidingen
✔ Volledig in eigen huisstijl
✔ Gebruik van eigen logo en kleuren
✔ meer dan 40.000 modules beschikbaar
✔ Onbeperkt aantal pagina's en berichten toevoegen
✔ Maandelijks opzegbaar

✔ Webwinkel inbegrepen (WooCommerce)
✔ PayPal en iDeal inbegrepen
✔ Diverse contact formulier modules inbegrepen
✔ Keuze uit diverse ontwerpen per pagina
✔ Online binnen zeven dagen
Inzicht in statistieken via Google Analytics
✔ Ondersteuning per mail en telefonisch
✔ Website ontwikkeld door Google Partner!
✔ Ondersteuning voor smartphones en tablets
Continue doorontwikkeling
✔ Geen langlopende contracten; maandelijks opzegbaar
✔ Geen eenmalige kosten!
✔ Slechts drie tientjes per maand

WordPress Webwinkels

Het starterspakket van Tussendoor maakt jou compleet

Compleet. Zo kunnen we het starterspakket het best omschrijven. Het starterspakket is meer dan alleen een website, het is alles dat je nodig hebt als (startende) ondernemer.

Een complete website, met hosting, eigen domeinnaam, bedrijfs email-adres en onderhoud. Daarnaast ontvang je - in samenwering met Verbonden - een gratis vast telefoonnummer voor een professionele uitstraling en kun je gebruik maken van al onze geschreven en video handleidingen en marketing tips.

Formulier bijlage uploaden

Jouw voordelen

✔ Volledig eigen & professionele uitstraling.

✔ Compleet alles-in-één-pakket.

✔ Eigen domeinnaam en email adres

✔ Eigen vast telefoonnummer.

✔ Meer dan 40.000 modules beschikbaar.

✔ Installatie service = mogelijk.

Uitstraling

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw website, jouw bedrijf uitstraalt. Met het starterspakket is dat 100% mogelijk. Je kiest zelf welke kleur(en) en lettertype je wilt gebruiken en plaatst eenvoudig je eigen logo. Ook de opbouw qua kolommen kun je vrij indelen. Op deze manier creëer je eenvoudig je eigen website die volledig jouw bedrijf "ademt".

Eigen domeinnaam & mail adres

Om de professionele uitstraling door te voeren kun je gebruik maken van een eigen domeinnaam en email-adres, maar wij gaan net een stapje verder. Je kunt namelijk ook een vast telefoonnummer kiezen om op je website en visitekaartjes te drukken. Dit nummer is geheel gratis en kun je bijvoorbeeld doorverbinden (permanent) naar je mobiel. Zo heb je de uitstraling van een vast nummer, met het gemak en de vrijheid van je mobiel 

Installatie & vrijheid in opzeggen

Alles is zo ingericht, dat je zelf je website kunt installeren en een eigen nummer kunt kiezen. Kom je er onverhoopt toch niet uit? Dan kunnen wij altijd de installatie voor je doen. Je bent al online binnen zeven dagen! Is het pakket voor een tijdelijk evenement? Geen enkel probleem. Het starterspakket is maandelijks opzegbaar.

Optimaal op alle apparaten

Een website anno 2017 moet optimaal presteren op alle (mobiele) apparaten. De Starterssite presteert dan ook perfect op smartphones, tablets en normale (desktop) computerschermen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken bied je jouw bezoekers altijd de juiste gebruikerservaring. Ongeacht waar ze zijn.

Vrijheid in kleurstelling, lettertype, logo, etc..

Jouw bedrijf. Jouw uitstraling. Wat is tegenwoordig nog belangrijker dan jouw online showroom? Honderden, zo niet duizenden bezoekers per maand zien je website. Een juiste uitstraling is dan ook van groot belang.

Om de juiste uitstraling neer te zetten heb je bij de Starterssite keuze uit meer dan 500 lettertypes, oneindig veel kleuren en kun je je eigen logo plaatsen. Een bezoeker weet direct dat 'ie met jou te maken heeft!

\

Complete webwinkel met iDEAL, achteraf betalen & meer

De Starterssite beschikt over een WooCommerce integratie. Dit biedt je de kans om gebruik te maken van een complete webwinkel, met order overzicht en historie, overzicht van je klanten, producten én koppelingen met iDeal en achteraf betalen.

Is dat nog niet genoeg? Koppel dan automatisch met PostNL, factuur- of boekhoudsystemen. Niets is te veel.

Alle features

Maatwerk en installatie mogelijk

Meer dan 40.000 beschikbare modules. Maar is dat genoeg? Niet altijd. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je opzoek bent naar een (kleine) maatwerk oplossing. Ook dat is mogelijk.

Los van de maatwerk mogelijkheden kunnen we ook de installatie van het Starterspakket voor je uitvoeren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend via onze chat, telefoon of mail. We helpen je graag.

Alles veilig & up to date!

WordPress (en internet ansich) ontwikkelt zicht momenteel razendsnel. Door de populariteit van WordPress, de wijzigingen van Google en de doorontwikkeling van de modules is onderhoud dan ook belangrijker dan ooit. Maar wees gerust.

De Starterssite wordt door Tussendoor actief onderhouden en bijgewerkt. We maken zelfs dagelijks updates van alle sites, zodat er nooit iets verloren gaat!