Wordpress website

WordPress; een eenvoudig beheer met oneindig veel mogelijkheden

Tussendoor ontwikkelt uitsluitend op basis van het WordPress CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS en is bovendien open-source. Dat houdt in dat het geen licentiekosten met zich meebrengt en continu door-ontwikkeld wordt. Heb je ook interesse in een WordPress website? Laat het ons weten, we helpen je graag. Ben je al in het bezit van een WordPress website en zoek je maatwerk of onderhoud? Ook dan ben je bij Tussendoor aan het juiste adres.

Hieronder vind je alvast een kleine preview van het WordPress beheer:

WordPress in een notendop

Waarom kiezen voor WordPress? Daar zijn natuurlijk honderden redenen voor, maar wij hebben de -in onze ogen- meest uit het oog springende redenen voor je op een rijtje gezet.

Eenvoud & mogelijkheden

WordPress is eenvoudig in beheer, maar biedt wel onbeperkte mogelijkheden. Door duizenden gratis modules voor formulieren, galerijen, webwinkels en andere koppelingen is al het denkbare mogelijk!

Open source

WordPress is een open-source systeem. Dit houdt onder andere in dat er geen licentiekosten aan verbonden zijn. Daarbij is er door de wereldwijde community altijd wel iemand die je kan helpen bij je vragen.

Website realisatie voordelig(er)

Doordat er wereldwijd zoveel mensen werken aan het systeem en specifieke kleine modules, zijn modules vaak gratis voorhanden. Hierdoor is de ontwikkeling van een WordPress website relatief veel goedkoper dan een maatwerk systeem.

Doorontwikkeling Wordpress core

Eveneens door de wereldwijde community ben je er zeker van dat het WordPress systeem continu doorontwikkeld wordt. Dit is uiteraard voor de veiligheid van het systeem, maar ook om nieuwe mogelijkheden en opties toe te voegen.

Interesse in een WordPress website?

Features

Pagina's & (nieuws)berichten

Fotogalerij / afbeeldingen

Meerdere gebruikers en gebruikersrollen

Geen licentiekosten(!) - Open source

Nummer 1 in SEO / Google vindbaarheid

Volledig beheer in zijbalken, menu's en andere elementen

Oneindig veel contactformulieren

Mogelijk in elke gewenste unieke ontwerp

Webwinkel / E-Commerce mogelijkheid (met iDeal/creditcard/etc)

Uitbreidbaar met custom posttypes voor bijv. portfolio, klanten, etc

Wil jij een WordPress website?

Heb je al een WordPress website en wil je deze vernieuwen of ben je helemaal nieuw m.b.t. WordPress? Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van jouw nieuwe WordPress website. Natuurlijk zetten we ook al jouw bestaande tekst en foto's over als dat nodig is. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Heb jij al een wordpress website?

Heb jij al een WordPress website en ben jij benieuwd of Tussendoor jou ergens bij kan helpen? Onderhoud, aanpassingen, plugins of andere WordPress gerelateerde vragen? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl