Marktplaats ontwikkeling via Hexon / Autobedrijf en voertuigen plugin

Leestijd: 2 minuten (354 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

13 juni 2016 09:26

Marktplaats ontwikkeling

Via onze Hexon / Autobedrijf & voertuigen plugin

Tussendoor heeft onlangs, in samenwerking met een collega webbouwer, een exclusieve Marktplaats ontwikkeld binnen WordPress. Deze autoverkoop site richt zich volledig op het exclusieve segment en gebruikt daarvoor diverse autobedrijven binnen Nederland.

Autobedrijven & voertuigen plugin

Het aanbod en de koppeling met de diverse autobedrijven is tot stand gebracht via onze Autobedrijf & Voertuigen plugin (voorheen Hexon). Via de plugin kunnen diverse autobedrijven zich aanmelden, waarna hun aanbod van boven een x-bedrag automatisch worden doorgeplaatst naar de website.

Zodra een auto wordt verwerkt, wordt deze gekoppeld aan het autobedrijf. Hierdoor krijgt het voertuig bij een weergave direct het logo van het overkoepelende autobedrijf te zien met de daarbij horende contactgegevens. Door het koppelen van het autobedrijf aan een voertuig, kun je naast het filteren op Merk, Model en Prijs, ook filteren op andere voertuigen van diezelfde aanbieder.

Interesse in maatwerk oplossingen?

Maak je gebruik van een van onze (gratis) WordPress plugins en/of ben je opzoek naar een maatwerk oplossing hiervoor? Leuk! Laat het ons weten. Je kunt ons bereiken via onze contact pagina, mailen naar info@tussendoor.nl of bellen naar 058 711 09 16.