profile image

Rick de Jong

Strategie

29 oktober 2010 12:00

Wij hebben dé Autodata Wheelerdelta WordPress plugin!

Heb je een autobedrijf of maak je op een andere manier gebruik van het systeem van Autodata en/of Wheelerdelta? Ben je toe aan een update van de huidige website of een nieuwe website/koppeling? Dan heeft Tussendoor internet & marketing de kennis in huis om jou van dienst te zijn. Tussendoor heeft een koppeling ontwikkeld waarmee de gegevens van Autodata realtime te beheren zijn op de manier zoals jij dat wilt.

De gegevens van Autodata worden direct (lokaal) verwerkt, waardoor jouw bedrijf op een nog betere manier naar voren komt. De occasions, nieuwe auto's of andere voertuigen worden via het Autodata systeem ingevoerd en in de huisstijl op je website naar voren gebracht. Je zit hierdoor niet meer vast aan de mogelijkheden qua opmaak van Autodata, maar je kunt je bedrijf en voertuigen binnen je eigen huisstijl naar buiten toe brengen.

Tussendoor internet & marketing verzorgt voor en samen met jou het complete pakket. Tussendoor ontwerpt en ontwikkelt de complete website met daarbij uiteraard de koppeling van- en naar Autodata. Heb je al een website of ben je opzoek naar enkel de koppeling? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.