profile image

Rick de Jong

Strategie

08 oktober 2013 09:26

Billink & webwinkel software

Omdat Billink exclusief gebruikt wordt op- en via webwinkels, waren er al diverse oplossingen en modules beschikbaar voor onder andere, OScommerce, Prestashop en andere open-source oplossingen.

Binnen een van de grootste open-source pakketten die momenteel gebruikt wordt, WordPress & WooCommerce, was echter nog geen oplossing. Een sterke E-commerce oplossing welke in opkomst is en opbokst tegen - vaak complexere - oplossingen als Magento.

Realisatie binnen WordPress

Billink is op basis daarvan met de vraag bij Tussendoor gekomen of wij een oplossing kunnen bieden bij hun vraag naar een WooCommerce plugin, waarbij men via de API gebruik kan maken van WooCommerce en achteraf betalen via Billink.

In goede samenwering en met de duidelijke API die ons beschikbaar is gesteld, kon Tussendoor op snelle- en degelijke wijze de plugin realiseren welke volledig geïntegreerd is binnen WooCommerce.

 

Gratis downloaden? Maak je gebruik van Billink en/of WooCommerce en wil je achteraf betalen mogelijk maken? Dan kun je de WooCommerce Billink gratis downloaden.