Tussendoor ontwikkelt WooCommerce WeFact module

Tussendoor ontwikkelde in het verleden al diverse WordPress plugins en een daarvan is de - gratis - WeFact WordPress plugin waarmee klanten van het WeFact administratie systeem hun facturen, offertes, klanten en andere gegevens kunnen bijhouden en wijzigen.

WeFact vraag

Op basis van het contact dat is ontstaan tijdens de ontwikkeling van de WeFact WordPress plugin, is WeFact bij Tussendoor gekomen met de vraag of wij een koppeling konden opzetten waarmee bestellingen die gedaan worden in WooCommerce (een WordPress webwinkel-uitbreiding) direct in de administratie en facturatie omgeving van WeFact geplaatst worden.

Op deze manier hebben klanten geen dubbele administratie en dubbele facturen. Dat scheelt uiteraard tijd en geld, maar oogt ook een stuk professioneler, omdat de facturen volledig in de huisstijl van de klant verzonden worden.

WooCommerce

Tussendoor ontwikkelde al eerder oplossingen binnen WordPress én Woocommerce, waaronder de onlangs uitgebrachte Billink module. Tussendoor heeft deze klus dan ook met veel plezier opgepakt.

De WooCommerce WeFact module is uiteraard volledig geïntegreerd in WooCommerce, waardoor je op een natuurlijke wijze de instellingen en koppelingen tussen WooCommerce en Wefact op kunt zetten.

Zo kun je via de module onder andere

  • Facturen automatisch doorsturen (vanuit WeFact);
  • De status aanpassen van facturen afhankelijk van de status van de bestelling;
  • Klanten worden gesynchroniseerd;
  • Via het klanten paneel dat men automatisch aanmaakt in WooCommerce zijn de facturen rechtstreeks te downloaden (uit WeFact).

De module is dusdanig opgezet dat deze werkt voor zowel WeFact standard als hosting en uiteraard is deze meertalig zodat ook internationaal gebruik kan worden gemaakt van de WooCommerce uitbreiding.

Plugin gebruiken

Wil je gebruik maken van de plugin, dan kun je gebruik maken van onderstaande formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in met daarbij de vraag naar de WooCommerce WeFact module. Rick de Jong zal dan contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk

Ben je benieuwd geworden naar wat qua maatwerk Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen? Naam dan direct contact op met Rick de Jong via de knop aan de zijkant van deze pagina of vul het onderstaande contact formulier in.