WordPress Makelaar plugin

Makelaardij Hoekstra

WordPress Makelaar

Met alle mogelijke koppelingen een pilot draaien voor realtime bijwerken van aanbod.

Een begrip in Friesland

Met kantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Joure, Almere en Groningen is Makelaardij Hoekstra al 34 jaar een begrip in Friesland. Makelaardij Hoekstra heeft zich ontwikkeld tot totaalmakelaar met een uitgebreid aanbod aan diensten. Daarnaast zijn ze een waardevolle partner voor projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, gemeenten, bouwbedrijven en particuliere en institutionele beleggers.

De klantvraag

Makelaardij Hoekstra is sinds jaar en dag een begrip binnen onze provincie. Ze zijn de grootste makelaar van Friesland en voorzien in huur- en koopwoningen, nieuwbouw, bedrijfsonroerendgoed en VvE Beheer. Zocht je echter voorheen een woning op hun website, dan had je de kans om te verdwalen.

 

Technische realisatie van een maatwerk website.

Samenwerking met de Staat van Creatie en een neuromarketeer.

Maatwerk toepassingen binnen onze WordPress Makelaar plugin.

Project highlights

WordPress Makelaar

Realtime bijwerken

Tegenwoordig een standaard functie van onze plugin, destijds een maatwerk-oplossing.

WordPress Makelaar

Zorgvastgoed

Makelaardij Hoekstra maakt gebruik van alle mogelijke koppelingen, waaronder aanbod voor Zorg en Welzijn.

WordPress Makelaar

Technische realisatie

Voor de technische realisatie is expertise benodigd over het realtime tonen van aanbod.

Pioniers

Voor Makelaardij Hoekstra hebben we een belangrijke een pilot gedraaid voor onze WordPress Makelaar plugin. We mogen deze namelijk realtime bijwerken van Realworks. We hebben ervoor gekozen om dit - gezien het proces en de duur daarvan - elk kwartier te doen. Op deze manier werden wijzigingen dus sneller dan normaal verwerkt op de website. Inmiddels zit deze functie standaard in de plugin verwerkt, mits de CRM-aanbieder dit ondersteunt. 

Uitgebreid zoekfilter

Makelaardij Hoekstra beschikt over de optie om woningen gecategoriseerd weer te geven. Hierdoor kunnen bezoekers eenvoudig zoeken op woningen aan het water, landelijke woningen of juist woningen waar nog het nodige aan geklust moet worden. De categorieën zijn vrij in te delen en kunnen per seizoen aangepast worden.

Verder hebben we het zoekfilter uitgebreid met een auto-aanvul optie, vind je bij een woning ook relevante woningen in de buurt, is er direct contact met de makelaar mogelijk en wordt er gebruik gemaakt van virtuele tours, 360 graden foto's- en video's.

Google Maps API

We hebben de plugin uitgebreid met onder andere POI (Points of interest) op basis van de Google Maps API. 

Zo kun je bij woningen en/of nieuwbouwprojecten bijvoorbeeld zien welke voorzieningen in de buurt zijn. 

Denk hierbij aan bushaltes, supermarkten, sportverenigingen en winkels. Je ziet de (loop)afstand per categorie. Ideaal als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een woning, waar vandaan je kinderen naar school kunnen wandelen.

VGM Units

Nieuw bij Makelaardij Hoekstra is dat er voor de verhuur gebruik gemaakt is van een nieuwe koppeling; VGM (Units). Deze is feitelijk hetzelfde opgebouwd als nieuwbouw en beschikt over een extra "laag".

Zo kun je bijvoorbeeld verzamelpanden waarin meerdere appartementen aanwezig zijn - voor de verhuur - aanmelden als unit. Deze unit heeft vervolgens een x-aantal beschikbare objecten. Deze zie je op de unit-pagina en kunnen onderverdeeld worden in type's. Klik je vervolgens op een type object, dan zie je de informatie van het specifieke appartement- of woning.

Nieuwbouwprojecten

We hebben er in het geval van Makelaardij Hoekstra voor gekozen om ook volledig bezette units weer te geven. Op deze manier kan een bezoeker toch zijn interesse kenbaar maken, ook al is een unit vol. Komt er een object vrij, dan kunnen geïnteresseerden direct gecontacteerd worden.

Nieuwbouw is op eenzelfde manier opgezet. Bezoek je de pagina van een nieuwbouw project, dan vind je hier de beschikbare type woningen. Deze kun je vervolgens ook op detailniveau bekijken om je hier - indien gewenst - op in te schrijven.

Kennis maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een WordPress website in combinatie met onze WordPress Makelaar plugin? We horen graag van je!

Tijdelijke placeholder afbeelding

Andere oplossingen