Tussendoor ontwikkelt WooCommerce module voor Billink

Billink is een van de grotere Nederlandse aanbieders m.b.t. achteraf-betalen voor webwinkels. Door de controle die Billink uitvoert tijdens het afrekenproces, staan zij garant voor de betaling van de order. Ideaal voor bezoekers van uw webwinkel en dat met zekerheid voor uzelf.

Billink & webwinkel software

Omdat Billink uiteraard exclusief gebruikt wordt op en via webwinkels, waren er al diverse oplossingen en modules beschikbaar voor onder andere, OScommerce, Prestashop en andere open-source oplossingen.

Binnen een van de grootste open-source pakketten die momenteel gebruikt wordt, namelijk WordPress, was echter nog geen oplossing te vinden en dan met name de combinatie van WordPress met WooCommerce. Een sterke E-commerce oplossing welke vaak voor voordeligere tarieven te realiseren zijn dan bijvoorbeeld Magento en mede daarom momenteel erg in opkomst is.

Realisatie

Billink is op basis daarvan met de vraag bij Tussendoor gekomen of wij een oplossing kunnen bieden bij hun vraag naar een WooCommerce plugin, waarbij men via de API gebruik kan maken van WooCommerce en achteraf betalen.

In goede samenwering en de duidelijke API die ons beschikbaar is gesteld, kon Tussendoor op snelle wijze de plugin realiseren welke volledig geïntegreerd is binnen WooCommerce.

Maakt u gebruik van Billink en/of WooCommerce en wilt u achteraf betalen ook mogelijk maken? Dan kunt u de WooCommerce Billink plugin via Billink verkrijgen.