Marktplaats ontwikkeling via Hexon / Autobedrijf en voertuigen plugin

Tussendoor heeft onlangs, in samenwerking met een collega webbouwer, een exclusieve Marktplaats ontwikkeld binnen WordPress. Deze autoverkoop site richt zich volledig op het exclusieve segment en gebruikt daarvoor diverse autobedrijven binnen Nederland.

Autobedrijven en voertuigen plugin

Het aanbod en de koppeling met de diverse autobedrijven is tot stand gebracht via onze Autobedrijf & Voertuigen plugin (voorheen Hexon). Via de plugin kunnen diverse autobedrijven zich aanmelden, waarna hun aanbod van boven een x-bedrag automatisch worden doorgeplaatst naar de website.

WordPress auto aanbod siteWordPress auto aanbod site


Zodra een auto wordt verwerkt, wordt deze gekoppeld aan het autobedrijf. Hierdoor krijgt het voertuig bij een weergave direct het logo van het overkoepelende autobedrijf te zien met de daarbij horende contactgegevens. Door het koppelen van het autobedrijf aan een voertuig, kun je naast het filteren op Merk, Model en Prijs, ook filteren op andere voertuigen van diezelfde aanbieder.

Jouw WordPress marktplaats site

Wil je zelf ook een Marktplaats-achtige website bouwen, waarbij meerdere autobedrijven hun aanbod kwijt kunnen? Maar waar ook particulieren bijvoorbeeld hun auto kunnen aanmelden? Dan kan dat ook! Je kunt autobedrijven aanmelden via de Autobedrijf & Voertuigen plugin die we hier ook gebruikt hebben en particulieren hun voertuigen aan laten bieden via een koppeling met onze OpenRDW koppeling.

Interesse in maatwerk oplossingen?

Maak je ook gebruik van een van onze (gratis) WordPress plugins en/of ben je opzoek naar een maatwerk oplossing hiervoor? Tof! Laat het ons weten. Je kunt ons bereiken via onderstaande reactie-systeem, mailen naar info@tussendoor.nl of bellen naar 058 711 09 16.