Autobedrijf & voertuigen

Ook voor onze Autobedrijf & voertuigen plugin hebben we diverse handleidingen online staan. Van het inladen van accessoire-lijsten tot het tonen van Youtube video's en opzetten van proefrit-formulieren op basis van het kenteken van de occasions.
Maak je gebruik van onze Autobedrijf & voertuigen plugin en krijg je de volgende fout te zien? Dan maak je hoogstwaarschijnlijk gebruik van een proxy, waardoor onze plugin denkt dat de verzonden XML niet vanaf de Hexon server afkomstig is...
Je ziet het steeds vaker. Een overzichtpagina (zoeken en/of archief) waarbij je op de hover van een afbeelding ineens een andere foto ziet. Bijvoorbeeld een foto van het exterieur van een auto en zodra je met de muis op de foto gaat staan zie je een..
Ben je een autobedrijf (of beheer je de website van een autobedrijf) waarop alleen luxe en dure auto's mogen worden weergegeven? Dan kun je de plugin automatisch jouw werk laten doen.Eisen aan importDe autobedrijf en voertuigen plugin beschikt..
Via onze Autobedrijf & voertuigen plugin krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is om gebruikers direct een proefrit aan te laten vragen via de website. Het antwoord daarop is natuurlijk: "Ja, dat kan".Formulier koppelenHet aanvragen..
Met de Autobedrijf en voertuigen plugin is het mogelijk om meerdere autobedrijven te adverteren op n wordpress site. Je creeert hierdoor een soort Martkplaats, op basis van jouw criteria / inzicht. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen om een..
Voor gebruikers van onze Hexon WordPress plugin hebben we onderstaande handleiding, waarin je het koppelen van de voorraad vanuit Hexon kunt instellen op basis van jouw website. Deze instellingen moet je doorlopen bij een ieder van de ondersteunde..

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig?