Teksten redigeren

Door het optimaliseren van jouw website-teksten kunnen zoekmachines je nog beter vinden. Tussendoor redigeert jouw teksten specifiek voor zoekmachines.

Google waardeert haar bezoekers (zoekers) en wil haar bezoekers het beste resultaat geven. Je schrijf in dit geval teksten dan ook niet voor de zoekmachine, maar voor degene die zoekt via de zoekmachine. Schrijf dan ook geen "robotachtige" teksten waarin zinnen niet lekker leesbaar zijn, puur met de gedachte "dat Google dat waardeert". Die gedachte speelt bij veel mensen en helpen we bij deze graag de wereld uit. Het is wel zo dat er bepaalde richtlijnen zijn in het schrijven van teksten waar je je aan kunt houden, om er voor te zorgen dat Google denkt dat men het graag leest.

Hierbij wordt gelet op kopteksten, indeling en woorddichtheid. Zegt dit je niets of ben je benieuwd of jouw teksten goed zijn? Dan springen wij graag bij om met je mee te kijken en indien nodig je teksten te redigeren. Tussendoor heeft door de jaren heen de nodige kennis ontwikkeld om teksten voor websites dusdanig te optimaliseren dat dit het optimale resultaat biedt in Google, omdat Google's bezoekers die tekstne graag lezen.

Zonder vast contract

Tussendoor biedt als een van de weinige marketing-bureaus werkzaamheden aan zonder dat je hier een vast contact voor af hoeft te sluiten. Zo kun je tekst-reigeer werkzaamheden uit laten voeren wij op basis van onze strippenkaart, waardoor je de werkzaamheden zelf flexibel in kunt (laten) zetten. Dit biedt een aantal grote voordelen.

Voor ieder budget beschikbaar

Wil je af en toe hulp bij het doorvoeren van tekstuele werkzaamheden, maar is er geen maandelijks budget voor beschikbaar? Je kunt al vanaf drie tot zes uren per jaar inkopen, waarbij wij je graag op weg helpen om jouw website beter vindbaar te maken in de zoekmachines!

Kennis van beide bedrijven

Jij hebt kennis van jouw product of dienst, wij van Google. Zo schrijf je zelf de basis van je website over je producten en diensten, zodat je weet dat wat belangrijk is aangestipt wordt en klopt. Hierna helpt Tussendoor om de teksten dusdanig aan te pasen en optimaliseren dat mensen jouw informatie kunnen vinden.

Intensief inzet- en uitbreidebaar

Strippenkaarten zijn beschikbaar vanaf 3 t/m 24 strippen. Op deze manier kun je social media uit laten voeren zoals jij dat wilt. Is het opzetten en begeleiden niet genoeg? Dan kun je altijd strippen bijkopen om intensiever aan de slag te gaan.

Geen onvoorziene kosten voor randzaken

Omdat je bij Tussendoor een strippenkaart afneemt, kun je ook kleine randzaken uit laten voeren, zonder dat je hier extra kosten voor in rekening krijgt gebracht. Wil je hulp bij het instellen van je mail, een foto bewerken of plaatsen of een technische wijziging? Alles is mogelijk via jouw strippenkaart.

Voordelen

Direct resultaat

Geen vast contract!

Voor ieder budget inzetbaar

Inzicht in uitgevoerde werkzaamheden

Vanaf drie tot een onbeperkt aantal uren per jaar

Google-Gecertificeerde medewerkers

Seizoensgebonden inzetbaar

Ondersteuning via mail, chat en telefonisch

Wil jij een campagne starten?

Wil jij graag gebruik maken van onze SEA diesnten? Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken op onderstaande telefoonnummer en email-adres. Je kunt ook je gegevens achterlaten via onderstaande formulier, we nemen dan z.s.m. contact met je op.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Meer over onze strippenkaart?

Wil je meer informatie over onze strippenkaart? Dat kan. Bel ons of bekijk onze speciale uitlegpagina over onze strippenkaart hieronder. We helpen je graag op weg.

058 711 09 16 meer over de strippenkaart