Tussendoor Strippenkaart

WordPress Snelheid Optimalisatie

Ben jij op zoek naar een WordPress specialist voor het uitvoeren van een aantal kleine werkzaamheden? Visuele aanpassingen, marketing of andere werkzaamheden aan je WordPress site? Iedereen verschilt in zijn of haar vraag naar een website en het vervolgtraject.

Dat is direct de reden waarom Tussendoor niet werkt met jaarcontracten en een vast aantal uur per maand, maar met strippenkaarten. Op deze manier kan iedereen een aantal strippen aanschaffen en die inzetten wanneer dat nodig is. Wel zo transparant!

Strippenkaart inzetten

De strippenkaart van Tussendoor is uitgebreid in haar mogelijkheden. Onderstaande taken kun je allemaal door ons uit laten voeren voor een of meer strippen. Staat iets specifieks dat jij zoekt er niet tussen? informeer gerust of het tot de mogelijkheden behoort.

Mogelijkheden

Voordelen van onze strippenkaart

Omdat onze strippenkaart afwijkt van de manier waarom vele webbureaus werken lichten wij graag een aantal mogelijkheden van onze strippenkaart toe. Voor de intensieve inzet van marketing is onze strippenkaart vergelijkbaar met de manier waarop andere webbureaus werken, maar juist voor de klant die minder inzet nodig heeft is het een uitkomst.

SEO & SEA

Veel marketingpakketten zijn verkrijgbaar vanaf vier uur per maand. Hierin valt een uur systeemonderhoud en blijven drie uren marketing over. Met ons strippenkaartpakket van 24 strippen kun je iedere maand - gedurende een jaar - twee strippen inzetten om maandelijks diverse SEO en SEA werkzaamheden uit te voeren. Zo behoud je je website actueel en zijn de kosten te overzien! Seizoensgebonden qua product of dienst? Dan is de strippenkaart nóg beter in te zetten!

Voor soms, regelmatig en intensief gebruik

Iedereen verschilt in zijn of haar vraag naar ondersteuning en wijzigingen en daarom kun je al vanaf drie strippen een strippenkaart kopen. Zo kun je die paar wijzigingen die je per jaar hebt eenvoudig van drie strippen af snoepen. Wil je tussentijds uitbreiden omdat je tóch de voordelen van SEO en SEA ziet? Geen probleem. Je kunt tussentijds altijd een aantal strippen bijkopen.

Geen onvoorziene kosten

Heb je een jaarcontract bij een webbureau voor SEO gerelateerde werkzaamheden en in die periode hulp nodig bij het plaatsen van foto's of het instellen van mail op je nieuwe computer? Dan zie je vaak dat deze uren apart gefactureerd worden en dat geeft natuurlijk geen fijn gevoel. Heb je een strippenkaart? Dan kun je gerust een strip inzetten voor onvoorziene werkzaamheden en loop je nooit tegen onvoorziene kosten aan. Wel zo fijn.

Overzicht van uitgevoerde werkzaamheden

Als je een strippenkaart hebt en strippen hebt ingezet wil je natuurlijk wel het overzicht behouden van het aantal strippen dat je nog over hebt en waaraan de andere strippen zijn besteed. Daarom ontvang je van onze elke maand (als je strippen hebt verbruikt) een overzicht van het aantal ingezette strippen en bijbehorende taken. Daarbij vind je evenens het aantal strippen dat je nog over hebt.