Vlotte, foutloze webteksten

Tekst laten herschrijven

Door het optimaliseren van jouw website-teksten kunnen zoekmachines je nog beter vinden. Tussendoor redigeert jouw teksten specifiek voor zoekmachines.

Hoe schrijf je een webtekst

Google waardeert haar bezoekers (zoekers) en wil haar bezoekers het beste resultaat geven. Je schrijf in dit geval teksten dan ook niet voor de zoekmachine, maar voor degene die zoekt via de zoekmachine. Schrijf dan ook geen "robotachtige" teksten waarin zinnen niet lekker leesbaar zijn, puur met de gedachte "dat Google dat waardeert". Die gedachte speelt bij veel mensen en helpen we bij deze graag de wereld uit. Het is wel zo dat er bepaalde richtlijnen zijn in het schrijven van teksten waar je je aan kunt houden, om er voor te zorgen dat Google denkt dat men het graag leest.

Hierbij wordt gelet op kopteksten, indeling en woorddichtheid. Zegt dit je niets of ben je benieuwd of jouw teksten goed zijn? Dan springen wij graag bij om met je mee te kijken en indien nodig je teksten te redigeren. Tussendoor heeft door de jaren heen de nodige kennis ontwikkeld om teksten voor websites dusdanig te optimaliseren dat dit het optimale resultaat biedt in Google, omdat Google's bezoekers die teksten graag lezen.

Strippenkaart

Wil je af en toe hulp bij het doorvoeren van tekstuele werkzaamheden, maar is er geen maandelijks budget voor beschikbaar? Strippenkaarten zijn beschikbaar vanaf 20 strippen. Op deze manier kun je content gerelateerde werkzaamheden uit laten voeren zoals jij dat wilt. 

Wanneer je een strippenkaart afneemt, kun je hiermee ook andere werkzaamheden uit laten voeren. We kunnen de teksten plaatsen op jouw WordPress website, een foto bewerken of technische wijzigingen doorvoeren. Alles is mogelijk via jouw strippenkaart.

Project highlights

Strategy Marketing

Voor ieder budget

Wanneer je gebruik maakt van een strippenkaart kun je deze uren inzetten wanneer je ons nodig hebt.

Strategy Marketing

Inzicht in uitgevoerde werkzaamheden

Je weet precies hoeveel strippen we rekenen per pagina of uitgevoerde taak.

Strategy Marketing

SEO teksten geschikt voor web

Verbeter je zichtbaarheid online met SEO vriendelijke webteksten.