Makelaars en autobedrijven die gebruik maken van één van de plugins van Tussendoor (Voor de CRM-pakketten van Realworks, Goes & Roos, Venum, Eyemove en Autobedrijf & voertuigen) kunnen met deze XML Addon zelf woningen of voertuigen invoeren in hun WordPress site, zonder dat deze in hun CRM pakket ingevoerd hoeft te worden.

Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn bij speciale trouwauto's die niet in de verkoop komen, maar wel op een site zichtbaar moeten zijn, of bij woningen die in de stille verkoop staan en ook enkel op een eigen website getoond moeten worden.

Bestel de plugin

Woningen

De XML Addon kan overweg met iedere makelaars-plugin die Tussendoor heeft uitgebracht. Via de Addon meld je eenvoudig woningen aan welke vervolgens ingeladen worden op jouw WordPress site.

Voertuigen

Ook het invoeren van voertuigen is geen enkel probleem. De Addon herkent de Autobedrijf & voertuigen plugin en geeft direct de mogelijkheid tot het invoeren / genereren van een voertuig in jouw site, zonder dat deze bijvoorbeeld op Marktplaats of Gaspedaal wordt geplaatst.

Eenvoudige uitbreiding met grootse mogelijkheden

De XML Addon voor de plugins van Tussendoor is een kleine toevoeging aan de plugins, met grootse mogelijkheden. Zo kun je unieke auto's die toegevoegd moeten worden aan jouw site, eenvoudig toevoegen, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Ook speciale / specifieke woningen toevoegen aan jouw site is hierdoor een fluitje van een cent. Objecten worden niet meegenomen naar Funda, Marktplaats, Gaspedaal en andere advertentie-sites, maar staan exclusief op jouw WordPress site!

  • Zelfde weergave als andere objecten
  • Unieke plaatsing van objecten mogelijk
  • Plaatsing in eigen WordPress database (SEO)
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Wordt meegenomen in de reeds opgebouwde zoekfilters
  • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

De objecten die je handmatig toevoegd via de XML Generator worden meegenomen in de thema API van de plugin die je normaliter gebruikt. De opmaak van de ingevoerde objecten wordt dus automatisch meegenomen. Ook worden de woningen en/of voertuigen meegenomen in zoekresultaten op de website!

Plug & Play

De plugin werkt volledig op plug & play princiepe. Je hoeft geen (ingewikkelde) instellingen in te voeren voordat deze werkt. De Addon herkent de module waar deze mee samen moet werken en configureert zichzelf. Je kunt na het activeren direct aan de slag met het toevoegen van woningen of voertuigen.

Impressie plugin

Documentatie & inbouwservice!

Zoals alle premium plugins van Tussendoor beschikt ook de XML Addon over uitgebreide documentatie en de mogelijkheid tot inbouwservice / configuratie. In de documentatie vind je alles wat je nodig hebt om met de plugin aan de slag te gaan, maar ben je niet helemaal zeker van je zaak? Dan zorgen wij dat alles 100% klaar staat.

Eenvoudig in gebruik

De informatie die nodig is voor het toevoegen van woningen of voertuigen, is eenvoudig toe te voegen.

Via diverse formulieren / tabbladen wordt je eenvoudig door het proces geleid om jouw woning of voertuig toe te voegen. Je kunt hier alle informatie doorvoeren zoals afbeeldingen, specificaties, video's en andere media.

Detailweergave zoals je gewend bent

Doordat je alle informatie die je normaal invoert ook in de addon kwijt kunt, is de detail weergave zoals je gewend bent. Alle informatie die een woning of voertuig normaliter met zich meebrengt, is ook via de plugin in te voeren.

In de afbeelding hiernaast zie je de informatie die normaliter beschikbaar is bij woningen in een makelaars CRM-pakket, maar ook voertuigen via Autobedrijf & voertuigen hebben deze mogelijkheden.

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Zijn er vanuit de CRM aanbieders updates of nieuwe velden beschikbaar? Is er een update in een van die pakketten, in WordPress of een van onze plugins? Dan wordt ook de XML generator bijgewerkt.

Je vindt de update vervolgens zoals je van ons gewend bent vanuit het WordPress beheer. Je voert deze update eenvoudig door.

Volledige compatibiliteit

Het is al vaker aangegeven op deze pagina, maar de XML Generator (Addon) is volledig comatible met al onze makelaar plugins en met de Autobedrijf & voertuigen plugin. Maak je gebruik van het CRM-pakket van Realworks, Venum, Eyemove, Goes & Roos of Autobedrijf & voertuigen? Dan is de XML Generator beschikbaar voor jou.

Binnen al deze plugins heb je de mogelijkheid om zelf eenvoudig objecten toe te voegen.