WordPress maatwerk

Ben jij op zoek naar WordPress maatwerk oplossingen? API, XML of andere koppelingen? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Tussendoor heeft zich in de jaren ontpopt tot ware WordPress specialist. Met een aanbod van 15 plugins en meer dan 10.000 tevreden gebruikers, durven wij te zeggen dat Tussendoor een betrouwbare partij is op gebied van WordPress ontwikkeling. Naast de plugins van Tussendoor, is het aanbod plugins voor WordPress enorm. Vrijwel alles is te vinden, maar toch heb je soms een specifieke wens, een uniek probleem of wil je een maatwerk koppeling/oplossing. In dat geval kun je ons altijd benaderen voor maatwerk oplossingen. We denken graag met je mee en voorzien je van de oplossing die jij nodig hebt.

Op zoek naar maatwerk toepassing?

WordPress maatwerk

Tussendoor ontwikkelt sinds 2010 (maatwerk) WordPress plugins. Denk hierbij aan koppelingen met betaalsystemen, leveranciers zoals DHL / UPS / PostNL, XML en API koppelingen met CRM pakketten en voorraadbeheer systemen en maatwerk oplossingen binnen bestaande plugins voor bijvoorbeeld webwinkels.

Ben jij op zoek naar een oplossing binnen WordPress die specifiek gericht is op jou of jouw klant? Neem dan gerust contact met ons op. We zoeken en denken graag met je mee of staan je bij in het ontwikkelen van de oplossing.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en of jouw vraagstuk ook behandeld kan worden? Laat het ons weten.

  • Opzetten complete maatwerk oplossing
  • Tweaken / bijwerken van bestaande plugins naar jouw wens
  • Automatisering bij opzetten koppelingen CRM pakketten
  • Jarenlange ervaring en feedback van 10.000'en klanten
  • Zowel ontwikkeling als onderhoud is mogelijk

Zowel volledig maatwerk als aanpassingen

Heb je een plugin gevonden die al voor 90% doet wat jij zoekt, maar net niet helemaal? Ook dan springen we bij om te zorgen dat de plugin aangepast wordt naar jouw idee. Bekijk bijvoorbeeld wat we voor Lives internet hebben gedaan.

Volledig maatwerk

Heb je een uniek idee? Een CRM pakket waar nog geen koppeling mee is? We helpen jou graag om een koppeling op te zetten precies zoals jij in gedachte hebt. Niks is onmogelijk, niks is te gek. Informeer gerust wat we voor je kunnen betekenen.

Ontwikkeling en onderhoud

Ben je bang dat na updtes van WordPress of jou CRM aanbieden een plugin niet meer werkt? Geen enkel probleem! Naast het ontwikkelen van jouw plugin kunnen we deze ook onderhouden en monitoren op het functioneren hiervan. zijn er updates? Dan spelen we hier direct op in zodat alles vlekkeloos blijft werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden m.b.t. maatwerk? Informeer gerust. We denken graag met je mee, zoeken naar oplossingen en als die er niet zijn..? Dan maken we die. Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken .

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Samenwerken?

Ben je niet direct opzoek naar WordPRess maatwerk, maar wel benieuwd of er een andere vorm van samenwerken mogelijk is? Leuk! Wij houden namelijk van samenwerken. Neem gerust contact met ons op!

058 711 09 16 info@tussendoor.nl