WordPress WooCommerce oplossing

Eigenaar.nl

WordPress WooCommerce Makelaar

Zelf je huis verkopen via een compleet WordPress Platform.

Eigenaar.nl staat als een huis

Tussendoor wordt ondertussen - als we de markt mogen geloven - gezien als kenner in de huizenbranche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we veel verzoeken en vragen krijgen van makelaars die nieuwe platformen op willen zetten.

De klantvraag

We hebben de laatste jaren geregeld de vraag gekregen of we een platform zoals Makelaarsland op kunnen zetten. Op deze manier kun je zelf je woning verkopen.

In samenwerking met Eigenaar zijn we aan de slag gegaan om een dijk van een platform te ontwikkelen, waar iedereen eenvoudig zijn of haar huis te koop aan kan bieden met intuïtieve modules die je in- en uit kan schakelen

Een uniek platform creëren om vraag en aanbod samen te brengen.

Gebruik van de WordPress Makelaar plugin om het beschikbare aanbod te tonen.

WooCommerce inzetten om verschillende pakketten te kunnen aanbieden.

Veranderende markt

Los van de bestaande markt die we kennen in de vorm van websites met het aanbod van een makelaarskantoor, zien we een verschuiving naar de markt die Makelaarsland jaren geleden heeft betreden: het zelf kunnen verkopen van je huis. Wij zijn van mening dat het namaken van een platform een tijdelijke oplossing is. 

Natuurlijk kun je dit als inspiratie gebruiken, maar wij geloven meer in het opzetten van een eigen, uniek platform. Dat is wat Eigenaar uiteindelijk is geworden. Na uren van brainstormen, wireframes en maandenlange ontwikkeling staat Eigenaar dan ook als een huis!

Wireframes en flow

We hebben aan de hand van diverse consults en tientallen wireframes een flow ontwikkeld waar we 100% achterstaan. 

Je kunt direct zien wat de inhoud van diverse pakketten is, hebt volledige vrijheid in welke diensten je wel of niet afneemt en kunt deze eenvoudig toevoegen aan een bestaand pakket of juist weer verwijderen.

Dashboard

Heb je een account aangemaakt en de adresgegevens van de woning ingevoerd? Dan is je woningdossier direct aangemaakt. Vanuit je persoonlijke account kun je deze gaandeweg aanvullen en uitbreiden. Zodra je een waarde hebt ingevoerd, slaan wij deze op de achtergrond direct op. Zo kun je beginnen op je mobiel en zonder problemen verder gaan op je tablet of op je laptop en desktop. 

Komt je er gaandeweg achter dat je toch graag foto's uitbesteed of een tekst laat schrijven? Geen probleem. Je kunt ook na het kiezen van een pakket altijd je diensten aanpassen.

style="width:

Uniek product

Eigenaar is een op zichzelf staand platform. Gebruikers kunnen hier hun huis verkopen, zoals dat momenteel op geen enkele andere site kan. 

Het unieke aan het platform is dat je wordt meegenomen in het proces en pas hoeft te betalen als je tevreden bent. Je verkoopt ten slotte je huis niet elke dag. 

Interesse in een soortgelijke oplossing? 

WordPress

Al deze techniek - het gehele platform - is gebouwd op basis van WordPress. We hebben de site voorzien van onze WordPress Makelaars plugin om objecten van klanten te verwerken in het CRM-pakket. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om objecten op Funda te plaatsen.

WooCommerce voor WordPress

De producten die klanten af kunnen nemen worden behandeld als WooCommerce producten, zodat we een volledig veilige omgeving kunnen garanderen met de daarbij komende voordelen voor met name betalingen. Dit geldt ook voor de afhandeling van andere administratieve handelingen.

We vinden het het noemen waard dat we er trots op zijn, dat een gebruiker aan de voorkant niet zal zien dat er een WordPress/ WooCommerce installatie draait, wat te danken is aan de REST API die aangeroepen kan worden.

Andere oplossingen