Maatwerk oplossing WooCommerce voor vloerbedrijf

Leestijd: 1 minuten (270 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

28 februari 2014 08:53

WooCommerce maatwerk

Bereken de bestelling aan de hand van oppervlakte

Onlangs kreeg Tussendoor vanuit een collega WordPress-ontwikkeling bedrijf de vraag of wij konden bijstaan in de ontwikkeling van een maatwerk oplossing voor een WooCommerce webwinkel. De probleemstelling was als volgt.

WooCommerce maatwerk

Men kon in de webwinkel al aangeven hoeveel pakken men wilde kopen en wat de lengte en breedte was van de totale vloer. Echter was de wens om enkel het aantal vierkante meter in te kunnen voeren en op basis daarvan te berekenen hoeveel pakken (naar boven afgerond) men nodig heeft met tegels.

Tussendoor heeft hierop een functie herschreven waardoor men eenvoudig kan invoeren hoeveel vierkante meter gewenst is en de rest van de berekening gebeurt hierna automatisch.

Op basis van de totale oppeverlakte wordt berekend hoeveel dozen nodig zijn. Vervolgens wordt op basis hiervan de prijs herberekend en uiteraard worden deze gegevens vervolgens getoond in de winkelwagen, afreken-scherm en de bevestigingen mailtjes van de webwinkel.

 

Interesse

Ben je op zoek naar WooCommerce maatwerk oplossingen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. Je kunt ons bereiken via de contactpagina of via 058 711 09 16