profile image

Rick de Jong

Strategie

19 juli 2022 08:55

WordPress plugin voor Autodealers

Update 3.0.1-beta4

Versie 3.0.1-beta4 van onze autobedrijf & voertuigen plugin is uitgebracht. De autobedrijf & voertuigen plugin zorgt ervoor dat autobedrijven en handelaren en/of verkopers van andere voertuigen, hun aanbod automatisch kunnen synchroniseren met WordPress.

Dit kan voor auto’s, motoren, tractoren, campers, boten, etc. Een volledig overzicht van de pakketten die worden ondersteund vind je op deze pagina.

Doordat je je aanbod automatisch op je website plaatst, bespaar je veel tijd, voorkom je fouten bij het overnemen van informatie én ben je altijd actueel en up to date. 

Voertuigen weergeven in WordPress

Een ander voordeel van de autobedrijf en voertuigen plugin voor WordPress is dat je data zelf beheert in je WordPress database. Hierdoor heb je volledige vrijheid in de weergave van je voertuigen. Wil je meer informatie over de autobedrijf en voertuigen plugin, kijk dan op de plugin pagina.

De volledige release notes voor deze update zijn hier te vinden:

#### 3.0.1-beta4 (19 juli 2022)
* Nieuw: de velddefinities zijn aangepast voor een beheersbaardere structuur.
* Status van veld caches kan worden ingezien vanuit het admin dashboard, met de optie de cache te verwijderen.
* Het administratiepaneel toont opslaggegevens voor iedere maand met de mogelijkheid om de data of de volledige maand te verwijderen.
* Debug logging tijdens bijwerkmomenten is standaard uitgezet. Tevens worden bestaande error logs verwijderd vanuit veiligheidsoverwegingen.
* Een ongeldige configuratie voor titel of inhoud zal niet langer databasefouten veroorzaken.
* De vertrouwde IP adressen waarvanaf voertuigen kunnen worden aangeboden is uitgebreid.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

WordPress Autobedrijf & Voertuigen plugin

WordPress Autobedrijf en Voertuigen plugin