Blog Makelaar plugin WordPress

Plugin update - Makelaar plugin die geschikt is voor Realworks

Leestijd: 4 minuten (792 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

03 december 2014 01:41

Makelaar WordPress koppeling met Realworks

Update release 3.0!

Een van de meest populaire plugins van Tussendoor staat voor een nieuwe release met ingrijpende veranderingen. De "WordPress Makelaars plugin" (geschikt voor Realworks) staat voor release 3.0!

Legio nieuwe functies

De "WordPress Makelaars plugin" (versie 3.0) beschikt over tal van nieuwe functies. Op veler verzoek kun je nu namelijk meerdere koppelingen (Realworks accounts) toevoegen via de plugin en hiermee zijn er direct tal van nieuwe mogelijkheden voor website bezitters.

Wil je bijvoorbeeld een overzicht -pagina maken met het aanbod van meerdere makelaars in jouw regio? Geen probleem. Je kunt zoveel koppelingen toevoegen als je wilt! Ook makelaars met meerdere kantoren en accounts kunnen nu zonder problemen meerdere accounts op één website gebruiken

Maar er is meer..

Ben je of heb je een makelaars als klant met een groot aantal woningen? Gaat of ging er wel eens iets mis met het inladen van 1000’en foto’s? Ben je wel eens het overzicht kwijt hoe lang het verwerken duurt van al die objecten? Welke wel en welke niet gewijzigd zijn? Dan is dat nu verleden tijd.

De nieuwe release beschikt over een uitgebreide, maar inzichtelijke, log. De log is onderverdeeld per jaar, maand en per dag. Daarbij werkt de log “real-time”. Ben je dus een process aan het doen van de nieuwe XML (inladen van de woningen), dan kun je real-time zien welke woning wordt bijgewerkt en welke gegevens worden gewijzigd.

Ben je benieuwd naar wat er mis ging bij het bijwerken van de objecten op een specifieke dag? Dan kun je ook die log gewoon terugvinden in het beheer.

\

Proces tijdens bijwerken / updaten

Het bijwerk proces is dusdanig inzichtelijk dat je precies kunt zien bij welke woning een fout is ontstaan en wat er fout ging. Daarbij kun je vanaf die specifieke woning het bijwerk proces weer hervatten. Op deze manier worden alle woningen alsnog ingevoerd en/of gewijzigd. De fouten die konden ontstaan bij het inladen van grote aantallen foto's zijn door deze (ingrijpende) wijziging dus te verwaarlozen.

Instellingen / zoeken

Het instellingenscherm van de WordPress Makelaars plugin is eveneens geheel vernieuwd. Je kunt in de plugin de formulieren nu eenvoudig opbouwen en zelf aangeven wat een specifiek zoekveld moet doen. Meer vrijheid in het zoeken en filteren van objecten op jouw website.

Het testen van je wijzigingen in het instellingen-scherm kan nu zelf real-time! Met de “live” knop kun je exact zien wat voor impact je wijzigingen hebben.

De instellingen en voorkeuren worden daarbij opgeslagen in een map in je huidige thema. Op deze manier kun je ze eenvoudig meenemen naar bijvoorbeeld andere sites en/of een live omgeving.

\

Standaard thema

Een veel gestelde vraag aan Tussendoor was of er ook een standaard thema meegeleverd wordt bij de WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks). Daar hebben we goed naar geluisterd, want de plugin beschikt vanaf versie 3 over een standaard - meegeleverd - thema. Dit thema beschikt over een aantal vette features!

- List overzicht pagina (je kunt switchen tussen deze drie) - Grid overzicht pagina( je kunt switchen tussen deze drie) - Google maps overzicht pagina (je kunt switchen tussen deze drie)

De overzicht-pagina beschikken over een zoekfilter welke via ajax de resultaten real-time voor je filtert. De detail pagina beschikt - zoals je mag verwachten - over alle gegevens van het object. Een google map, specificaties van het object, foto’s, brochures en andere object-details.

Op deze manier kun je - zonder technische kennis - toch meteen aan de slag met de WordPress Makelaars plugin! Wil je toch een unieke en maatwerk layout? Dan kun je natuurlijk altijd nog gebruik maken van onze inbouw-service.

Makelaars

Achter de schermen is ook hard gewerkt om de koppeling met het CRM-pakket van Realworks flexibel te houden. Dat wil zeggen; we wilden meer dan alleen een koppeling met Realworks. Dit heeft er voor gezorgd dat de “engine” van de WordPress Makelaars plugin flexibel in te zetten is. Deze wordt dus ook gebruikt voor andere makelaars koppelingen. Momenteel werkt deze ook met Venum en met Eyemove.

Naast de makelaar-plugins hebben we de techniek ook gebruikt voor onze AutotelexPro en Autodata / Wheelerdelta WordPress plugins.

Plugin dashboard voor WordPress Makelaars plugin

Informatie vanuit een foutieve log in de WordPress Makelaars plugin

Voeg meerdere accounts toe in de WordPress Makelaars plugin