De Hexon WordPress plugin

Door op | in Weblog

Tussendoor heeft een van haar populaire plugins voorzien van een nieuwe naam. De Autodata Wheelerdelta plugin gaat tegenwoordig door het leven als de Hexon WordPress plugin.

Logische stap

De wijziging van Autodata Wheelerdelta naar Hexon (qua naam) is een logische stap. De plugin werd oorspronkelijk ontwikkeld, omdat onze klant gebruik maakte van de diensten van Autodata / Wheelerdelta. De plugin kan nu echter ook overweg met andere Voorraad beheer CRM pakketten in de autobranche, waarvan je de volledige lijst onderaan deze pagina kunt terugvinden. Deze maken allemaal - soms op hun eigen manier - gebruik van de diensten van Hexon.

De plugin is volledig herontwikkeld en geeft nu meer informatie over de koppeling en status bij het doorvoeren van voertuigen. Een volledige lijst met wijzigingen kun je terugvinden in ons nieuwsbericht over Release 2.0 van onze Hexon WordPress plugin.

CRM pakketten die worden ondersteund

Hieronder vind je de complete lijst met CRM pakketten die worden ondersteund door de Hexon WordPress plugin.

Nieuwe features Hexon WordPress plugin

De Hexon WordPress plugin ondersteunt sinds de nieuwe release een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo kun je "live" zoeken, dus zonder dat de pagina ververst, is de log enorm uitgebreid en wordt de Hexon WordPress plugin geleverd met een standaard thema.

Interesse

Heb je interesse in de Hexon plugin of heb je vragen over het gebruik hiervan? Neem dan per e-mail contact met ons op of bel ons op telefoonnummer 058 - 711 0916.