Venum WordPress koppeling

De Venum WordPress plugina van Tussendoor is dé oplossing voor makelaars die gebruik maken van Venum. Toon automatisch het actuele huizenaanbod op je WordPress site!

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Voor makelaars die gebruik maken van het Venum makelaars pakket heeft Tussendoor de Venum WordPress plugin ontwikkeld. De Venum WordPress plugin synchroniseert het aanbod binnen het Venum CRM pakket met de WordPress website.

Door het aanbod tussen Venum en WordPress te synchroniseren, beschik je altijd over het actuele aanbod binnen je WordPress site, zonder dat je hier ook maar enig werk van hebt. Besteed je tijd beter, wordt beter gevonden en toon alles in de uitstraling die jij wilt.


Download informatie PDF

Wonen

Woningen die ingevoerd worden in het Venum CRM pakket worden automatisch ingeladen door de Venum WordPress plugin. Zo heb je altijd het actuele aanbod woningen - met alle bijbehorende specificaties - op jouw WordPress website staan.

BOG

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) wordt via de Venum WordPress plugin automatisch ingeladen. Zo toon je niet alleen je woningen, maar ook je BOG objecten automatisch op jouw website.

Als makelaar kun je niet zonder de Venum WordPress plugin

Een goede website en actief zijn op internet is onmisbaar tegenwoordig. Makelaars delen veelvuldig woningen op social media en linken die door naar hun eigen site. Het is dan ook van belang dat je altijd het actuele aanbod op je eigen website hebt staan. Met de Venum WordPress plugin laad je automatisch al jouw woningen in, zonder dat je hier werk van hebt.

Doordat je het actuele aanbod op je eigen website hebt staan ben je onder andere beter vindbaar, maar kun je ook nog eens alles tonen in de uitstraling die bij jou en jouw huisstijl past!

  • Betere vindbaarheid (Google / SEO)
  • Automatische werking, bespaar tijd!.
  • Unieke uitstraling mogelijk
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Volledig ontwikkeld voor Venum.
  • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

De Venum WordPress API stelt jou in staat om alle data zo te tonen als jij wilt. Alle specificaties van woningen (en BOG) binnen het Venum CRM worden opgeslagen in de WordPress database en zijn dus beschikbaar. Toon je woningen optimaal op smartphones en tablets of toon de nieuwste woningen in een slider. Alles is mogelijk!

Venum XML

De Venum WordPress plugin maakt gebruik van de XML-functies van zowel Venum als WordPress. Hierdoor wordt automatisch het aanbod woningen vanuit Venum gesynchroniseerd naar WordPress en beschik je dus altijd over een actueel aanbod. Geen extra werk, geen extra wijzigingen en alles gaat vanzelf.

Google maps & Streetview

De Venum WordPress plugin beschikt over de nieuwste Google Maps API. Bouw Google maps met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Aanbod op loopafstand of een streetview mogelijkheid bij woning pagina's. Werkelijk alles is mogelijk!

Handleidingen, snippets en nieuws

Hieronder vind je een aantal items met betrekking tot onze WordPress Venum plugin. Wil je alle documentatie en handleidingen inzien? Neem dan een kijkje in onze WordPress Venum handleidingen.

Lees meer

Tussendoor brengt Venum WordPress plugin uit.

Tussendoor bedient met haar WordPress Makelaars plugin (geschikt voor...

Lees meer

Provincie tonen in makelaars plugin

Je hebt het onlangs al kunnen lezen in een van onze blogs: het is...

Lees meer

Vijf onmisbare SEO tips voor Makelaars

Waar een aantal jaar geleden huizenkopers nog rondreden in woonwijken en...

Impressie WordPress Venum plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Venum WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan onze whitepapier met álle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Venum WordPress plugin!

Venum & WordPress = scoren in Google

Niet gevonden worden in de zoekmachines in dodelijk. Als bedrijf moet je actief zijn op internet en zorgen dat men jou weet te vinden in hun zoektocht naar een woning. Met de Venum WordPress plugin zet je hiermee een stap in de goede richting.

Doordat al het aanbod op jouw eigen WordPress staat, zorg je automatisch dat Google jouw website beter weet te vinden. Alle woningen worden automatisch geindexeerd in de zoekmachine. Onmisbaar anno 2022.

Venum XML & WordPress CPT

De Venum WordPress plugin maakt gebruik van de Venum XML en de mogelijkheid tot WordPress' CPT (Custom Post Type). Woningen worden hierdoor automatisch opgeslagen als maatwerk-bericht in WordPress.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van de CPT functie in WordPress, is het overzicht precies zoals je gewend bent en werkt alles intuïtief. In een oogopslag al je woningen en slechts één klik verwijderd van het bewerken of bekijken hiervan.

Detailweergave zoals je gewend bent

Zoals je gewend bent - en hierboven al kunt lezen - werkt de Venum WordPress plugin op basis van WordPress Custom Post Pypes. Het inkijken en bewerken van woningen in de detailweergave is dan ook identiek aan normale pagina's en berichten in WordPress.

Door het gebruik van de WordPress CPT functionaliteit worden alle specificaties van de woning en bijbehorende media (afbeeldingen, brochures, plattegronden) automatisch door WordPress en Venum gekoppeld.

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates vanuit Venum? Nieuwe functies? 360 graden foto's, plattegronden, (YouTube) video's.. Of andere nieuwe opties die doorgevoerd worden vanuit Venum of WordPRess?

Je bent verzekerd dat de nieuwe functionaliteiten verwerkt worden in de plugin en vanuit WordPress automatisch geüpdatet kunnen worden. De Venum WordPress plugin kan - evenals alle andere plugins binnen WordPress - via de WordPress standaard worden geupdate.

Zoeken naar woningen? Er is altijd resultaat!

Als makelaar wil je je bezoekers en potentiele klanten dienen. Zoekt men een woning in een specifieke stad, dan wil je niet dat men te zien krijgt dat er geen resultaat is. Daar houdt de Venum WordPress plugin rekening mee.

De plugin filtert het zoekformulier op beschikbare steden, is een stad niet meer voorzien van aanbod, dan verdwijnt deze uit de lijst met beschikbare opties. Daarnaast kun je het formulier zo opbouwen als je zelf wilt, eenvoudig vanuit de instellingen.

Oppervlakte, aantal kamer, vanaf- en max prijs of misschien zelfs aantal badkamers? Alles is mogelijk. Ook de condities en waardes die ieder filter met zich mee moet brengen is instelbaar. Hier meer over weten? Bel ons! We vertellen je graag meer over een van de belangrsijkste features van de plugin!

WordPress Venum uitleg video

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.