Partner Verbonden

Nieuwe plugin; Bel me nu / Call me now!

Leestijd: 2 minuten (381 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

23 juni 2014 09:30

VoIP plugin

Direct contact via Voip van Verbonden

Tussendoor heeft in korte tijd haar plugin aanbod uitgebreid. Naast de premium plugins (hier op Tussendoor en op Codecanyon) heeft Tussendoor de Premium WooCommerce WeFact plugin her-uitgebracht met daarin API versie 2, een RDW Open Data plugin en sinds kort is daar de Verbonden Call Me Now plugin aan toegevoegd. 

Met de Verbonden Call Me Now plugin kun je op eenvoudige wijze een bel mij terug formulier plaatsen op je website die real-time werkt! Veelal zie je formulieren voorbij komen waarbij men een naam en nummer kan invoeren welke vervolgens naar de website beheerder worden gemaild. Het is dan aan de beheerder wanneer hij zijn mail leest en dus terugbelt. Dat is met de Verbonden plugin verleden tijd. 

Verbonden levert (stabiele) telefonie voor een concurrerende prijs waarbij je de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van de Call Me Now module. De plugin die wij hebben ontwikkeld sluit daar gratis op aan. 

Op deze manier kun je een bezoeker zijn of haar nummer in laten voeren, waarna er direct een verbinding wordt opgezet. Deze mogelijkheid zag je voorheen enkel bij bedrijven als de ING, ABN en andere grote kantoren, maar is nu dus ook voor jou beschikbaar! De werking is als volgt

  • Een bezoeker voert een telefoonnummer in;
  • Dat telefoonnummer wordt gebeld. als bevestiging moet de "1-toets" worden gekozen;
  • Zodra de bel-actie is bevestigd zet de telefooncentrale het gesprek op.

Op deze manier weet je dat er geen "fake" gesprekken plaatsvinden waarbij studenten bijvoorbeeld een grap proberen uit te halen én heeft jouw bezoeker direct het contact dat hij wil. Waarom vult hij of zij anders bet bel mij terug formulier in?