profile image

Rick de Jong

Strategie

10 december 2015 04:38

WordPres Makelaar Plugin

Nieuwe functies

We hebben goed nieuws voor makelaarsland. De "WordPress Makelaars plugin" (geschikt voor Realworks) is vanaf versie 3.1 (10-12-2015) voorzien van twee veelgevraagde functies. Dit betreft de koppeling met Nieuwbouw en A&LV (agrarische makelaars). Daarnaast zijn diverse fixes doorgevoerd en is de plugin compatible met WordPress 4.4!

Nieuwbouw

Nieuwbouw is een veelgevraagde functie binnen de plugin die tot voor kort nog niet beschikbaar was. Dit komt door de lastige infrastructuur van de betreffende koppeling. Immers bestaat dit uit nieuwbouw projecten die weer bestaan uit kavels, type woningen en daarin weer specifieke woningen. Hoe ga je al deze "levels" weergeven en filteren in de plugin en niet onbelangrijk, hoe houd je het begrijpelijk voor zowel de beheerder als de bezoeker.

Daar hebben we vanaf nu een antwoord op en dit antwoord vind je terug in de plugin. Nieuwbouw is vanaf versie 3.1 beschikbaar in de WordPress Makelaars plugin.

Agrarische makelaar

Naast de ondersteuning voor nieuwbouw is de plugin ook - specifiek voor de agrarische makelaars - voorzien van de A&LV koppeling (Agrarisch & Landelijk Vastgoed). Dit houdt in dat ook agrarische makelaars nu probleemloos gebruik kunnen maken van de "WordPress Makelaars plugin" om automatisch hun agrarische- en landelijke aanbod te verwerken.

Overige fixes

Naast deze twee meest in het oog springende features is de volgende changelog van toepassing

De plugin direct bestellen?

Wil je na het lezen van deze blog de plugin direct bestellen? Schaf de plugin direct aan en begin vandaag al met het verwerken van je aanbod!

Makelaar plugin geschikt voor Realworks

De WordPress makelaar plugin geschikt voor Realworks