profile image

Rick de Jong

Strategie

02 maart 2023 07:07

Laatste update: 02 maart 2023 07:06

Plugin voor autobedrijven

Versie 2 - PHP 8

Een nieuwe release van Versie 2 van onze autobedrijf & voertuigen plugin is uitgebracht. De autobedrijf & voertuigen plugin zorgt ervoor dat autobedrijven en handelaren en/of verkopers van andere voertuigen, hun aanbod automatisch kunnen synchroniseren met WordPress.

Dit kan voor auto’s, motoren, tractoren, campers, boten, etc. Een volledig overzicht van de pakketten die worden ondersteund vind je op deze pagina.

Doordat je je aanbod automatisch op je website plaatst, bespaar je veel tijd, voorkom je fouten bij het overnemen van informatie én ben je altijd actueel en up to date. 

Zelf voertuigen beheren

Een ander voordeel van de autobedrijf en voertuigen plugin voor WordPress is dat je data zelf beheert in je WordPress database. Hierdoor heb je volledige vrijheid in de weergave van je voertuigen. Wil je meer informatie over de autobedrijf en voertuigen plugin, kijk dan op de plugin pagina.

De volledige release notes voor deze update zijn hier te vinden:

PHP 8 ondersteuning

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Kan je niet wachten om te beginnen met de autobedrijf & voertuigen plugin? Dat snappen we. Start vandaag nog met jouw koppeling en bespaar zeeën van tijd. Je bestelt 'm eenvoudig hieronder.

WordPress Autobedrijf & Voertuigen plugin

WordPress Autobedrijf en Voertuigen plugin