Buren Hallum Automaterialen

Buren Hallum Automaterialen is een groothandel voor autobedrijven waar passie voor Italiaanse automerken voorop staat. Bij Buren Hallum kan men dan ook terecht voor automaterialen voor de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling vanuit Buren Hallum was om een website te ontwikkelen waarbij zowel de particuliere- als de zakelijke markt zijn weg goed kan vinden. Voorop staat dat Buren Hallum een groothandel is voor de autobedrijven. Particulieren worden dan ook op een handige wijze doorgestuurd naar de afnemende autobedrijven. Een kleine koppeling naar de webwinkel van Buren Hallum was gewenst evenals het opzetten van de website voor mobiele apparaten.

Realisatie

Tussendoor heeft een (responsive) website opgezet voor Buren Hallum. Het volledige productaanbod komt goed tot haar recht op zowel mobiele apparaten als gewone (desktop) computers.

De website biedt autobedrijven de kans om de gehele website te doorzoeken op artikelen, zowel op naam, artikelnummer, fabrikantnummer en andere kenmerken. Via het gevonden artikel kan vervolgens direct ingelogd worden in de webwinkel van Buren Hallum en/of direct toegang daartoe aanvragen.

Verder zijn ook de nieuwssecties, bandensecties en de Checkstar partners uiteraard niet vergeten en op een goede manier via de site terug te vinden!

» www.buren-hallum.nl

Benieuwd

Ben je benieuwd geworden naar wat Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen? Naam dan direct contact op met Rick de Jong via de knop aan de zijkant van deze pagina.

Buren Hallum op Youtube

Bekijk ook de WordPress website van Buren Hallum op Youtube.

Buren HallumBuren Hallum