CBM Branchevereniging

Een uitdagende klus tijdens een leuke samenwerking met - en in opdracht van - Sixtyseven levert voor CBM een prachtige WordPress website op met diverse maatwerk oplossingen.

Basis

Tussendoor kreeg vanuit Sixtyseven de vraag om mee te werken aan de ontwikkeling van de website voor de branchevereniging CBM. Evenals tijdens eerdere samenwerkingen heeft Tussendoor deze samenwerking als prettig ervaren.

Maatwerk

De website van CBM is gebaseerd op de WordPress basis met een aantal maatwerk uitbreidingen. Denk hierbij aan filters op de nieuwspagina's, automatisch inladen van berichten zodra men naar beneden scrollt (maatwerk, geen plugin) en de mogelijkheid om te kunnen filteren op datum en categorie(en).

Daarnaast zijn er voor de publicaties diverse oplossingen bedacht om via een one-page diverse publicatie-informatie te kunnen ontvangen via slechts één formulier.

CBMCBM

Mobile en tablet

Zoals we van Sixtyseven gewend zijn en zoals u natuurlijk van Tussendoor gewend bent is de website geheel responsieve opgebouwd. Dit geldt ook voor alle functies, zoals het scrollen voor meer berichten.

Zo kan het CBM met haar nieuwe jasje op desktop, tablet en mobile weer een mooie tijd vooruit !

Ook op zoek naar een website?

Bent u ook geïnteresseerd in een website en lijkt het u leuk dat Tussendoor met net zo veel enthousiasme aan uw website gaat werken? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

CBMCBM
CBMCBM
CBMCBM
CBMCBM