Diac Holland

Diac Holland is niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd een bepalende speler op het gebied van verkoop van gebruikte ambulances en andere gebruikte medische apparatuur. Gezien de al bestaande plezierige samenwerking tussen Diac Holland en Tussendoor was het vernieuwen van de website dan ook een logisch vervolg.

Webwinkel

Diac Holland opereert niet alleen binnen Nederland, maar exporteert haar producten (en ambulances) wereldwijd. Diac holland kwam dan ook met de vraag of het mogelijk is om het producten aanbod wereldwijd te presenteren en aan te bieden via een webwinkel.

Op basis van het gebruikersgemak van WordPress en WooCommerce en het aantal producten dat binnen de webwinkel aangeboden moet worden kwamen we wederom uit op de combinatie die we eerder voor hen hebben ingezet (Used AED).

Meertalig

Zoals zojuist aangegeven verhandeld Diac Holland haar producten wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang dat de website meertalig wordt opgezet. “Het liefst in alle talen van de wereld” werd al snel uitgesproken. Natuurlijk is alles mogelijk, maar toch heeft dit binnen Tussendoor voor de nodige hoofdbrekens gezorgd.

We zijn uiteindelijk uitgekomen op een oplossing met de Google Translate API. De webwinkel van Diac Holland is dusdanig opgebouwd dat op basis van de Google Translate API de gehele website automatisch vertaald kan worden naar alle talen die Google Translate aanbiedt. Niet alle talen van de wereld, maar wel bijna allemaal.

Hierbij wordt - op basis van IP - direct de juiste taal geselecteerd. Uiteraard kan men die selectie wijzigen, indien gewenst, via de taal selector.

Afhandeling

Zoals tegenwoordig vrij standaard binnen WooCommerce zijn alle belangrijke betaalgateways inbegrepen. Zo kan met betalen via PayPal, iDeal en creditcard. Wil men overschrijven via de bank, dan kan dat natuurlijk ook.

Verder is er koppelingen opgezet met UPS (realtime tracking informatie in het dashboard + realtime verzendkosten).

Ook een WordPress webwinkel?

Bent u ook geïnteresseerd in een website en lijkt het u leuk dat Tussendoor met net zo veel enthousiasme aan uw website gaat werken? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.