DSS Vastgoed

DSS Vastgoed is medio 2011 klant van Tussendoor geworden. Toentertijd was Tussendoor, evenals de afgelopen periode, verantwoordelijk voor de website van DSS Vastgoed. Omdat een website, met name qua stijl, toch een beperkte levensduur heeft, hebben beide partijen besloten de website opnieuw te vernieuwen.

DSS Vastgoed beschikt over twee gedreven medewerkers met Paul en Ineke. Beide wilden graag meer communicatie met de bezoeker. Waar op de "oude" site veel communicatiemiddelen niet gebruikt werden, moest de nieuwe site wel beschikken over alle nodige informatie en koppelingen. Ook het aanbod van DSS vastgoed moest beter onder de aandacht worden gebracht.

Focus op aanbod

De nieuwe site is ontwikkeld met de vraagstukken van Paul en Ineke in ons achterhoofd. Meer focus op aanbod en meer mogelijkheid tot contact opnemen. Zo vind je op de homepage direct het aanbod, ook als het reeds verhuurd is. Daarnaast kun je vanuit het diverse beschikbare aanbod direct in contact komen. Naast de contactmogelijkheden beschikt het aanbod over alle belangrijke specificaties, een Google Map voor de locatie en een Streetview optie om direct inzicht te geven in de buurt / straat.

Omdat DSS zich ook richt op de zakelijke markt, is er vanaf de nieuwe site ook meer inzicht in zakelijk aanbod en projectontwikkeling.

Mobiel?

We zeggen het vaker. Tussendoor staat voor kwaliteit. DSS Vastgoed is dan ook opgezet op basis van de nieuwste technieken en is volledig responsive opgezet. Bezoek je de website vanaf je mobiel of tablet? Ook dan wordt je optimaal bediend en heb je goed inzicht in de beschikbare objecten en kun je zonder moeite reageren.

Om het geheel af te maken zijn er de nodige optimalisaties doorgevoerd in de vorm van .htaccess en object caching, werken we natuurlijk met de Yoast SEO module en beschikt de site over een SSL certificaat.

DSS VastgoedDSS Vastgoed

Interesse?

Heb jij naar aanleiding van deze case ook interesse in een volledige maatwerk website oplossing? We horen het graag. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel ons via 058 711 09 16 , we denken graag met je mee.

DSS VastgoedDSS Vastgoed
DSS VastgoedDSS Vastgoed
DSS VastgoedDSS Vastgoed
DSS VastgoedDSS Vastgoed