Fiaitalia

Fiaitalia is de fiat, Lancia en Alfa Romeo specialist in de regio Wijchen en Nijmegen. Fiaitalia richt zich op de verkoop van gebruikte auto's, onderhoud, APK keuring, reparatie en schadeherstel. Fiaitalia is officieel Magneti Marelli Checkstar servicepartner voor de regio Wijchen. Checkstar is een onafhankelijk autoservice netwerk dat zich specialiseert op onderhoud en service voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling van Fiaitalia was de realisatie van een volledig nieuwe website, waarbij de focus ligt op lead-generatie. Website bezoekers moeten optimaal gediend worden, in één oogopslag de mogelijkheden kunnen zien en overgaan tot bijvoorbeeld het inplannen van een APK keuring, koop van een auto of andere afspraken met Fiaitalia.

Realisatie

Tussendoor heeft voor Fiaitalia een nieuwe website ontwikkeld op basis van WordPress. Hierbij is gebruikt gemaakt van de - door Tussendoor ontwikkelde Autodata Wheelerdalta WordPress plugin - waardoor ook occasions met het oog op zoekmachine optimalisatie optimaal naar voren worden gehaald.

Tussendoor verzorgt verder de AdWords en Facebook campagne voor Fiaitalia.

» www.fiaitalia.nl