GO180

Personal training, voedingsadvies en een lifestyle coach? Het kan bij GO180 uit Leeuwarden. GO180 is een personal training en lifestyle studio waar mensen één op één of in small-group begeleid kunnen worden vanuit het WTC in Leeuwarden.

Samen doe je meer

“Personal training” & “samen doe je meer”. Tegenstrijdig zul je denken. Toch staat Tussendoor er zo tegenover. Natuurlijk doe je een personal training ook samen met je coach dus in principe ben je ook dan “samen”.

Zo is het resultaat van de website van GO180 ook weer tot stand gekomen via een leuke en krachtige samenwerking tussen Vorm2 uit Leeuwarden en Tussendoor. Waar Vorm2 voor de geweldige vormgeving van de website heeft gezorgd (evenals de offline media zoals brochures en flyers), heeft Tussendoor het ontwerp omgezet naar een zoekmachine vriendelijk (SEO) WordPress thema.

GO180GO180

Maatwerk

Omdat Tussendoor van mening is dat snelheid van de website van cruciaal belang is zijn ook bij GO180 weer diverse maatwerk oplossingen doorgevoerd.

Zo zie je in de footer een zelf ontwikkelde social-media functie (zie dit als een plugin) waarin het aantal volgers van Facebook, Twitter, Youtube en LinkedIn worden uitgelezen. Via de diverse API’s van de social platformen worden deze waardes uitgelezen.

Ook het menu beschikt weer over een stukje maatwerk op het moment dat het submenu wordt uitgeklapt. Bekijk bijvoorbeeld eens de strakke oranje - licht-transparante - balk met een foto die kan worden beheerd vanuit het WordPress beheer.

Responsive is een must

Zoals iedere website die door Tussendoor wordt opgeleverd, is ook GO180 voorzien van een responsive techniek, waardoor de website optimaal presteert op desktop, tablet en smartphones.

Ook een WordPress website laten maken?

Bent u ook geïnteresseerd in een website en lijkt het u leuk dat Tussendoor met net zo veel enthousiasme aan uw website gaat werken? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

GO180 Personal TrainersGO180 Personal Trainers
GO180 Personal TrainersGO180 Personal Trainers
GO180 Personal TrainersGO180 Personal Trainers
GO180 Personal TrainersGO180 Personal Trainers