Hertog Jan, zomers op het terras en een vette website

"Vet, Supertof... Leuk man!" - Een andere opening dan je van ons gewend bent, maar dat was de reactie vanuit Tussendoor toen we hoorden dat we samen met Vorm2 aan de website van De Dikke van Dale gingen werken.

Als rasechte Leeuwarders, die graag genieten van een lekker biertje (Hertog Jan) op warme zomerdagen, zitten we geregeld op het terras van "De Dikke". Werken aan deze website gaf dan ook een leuk gevoel, supertof.

De Dikke van Dale

Zoals gezegd is De Dikke van Dale een grand cafe hier in Leeuwarden. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch, koude- en warme dranken, een overheerlijk diner en 's avonds lekkere bites bij de biertjes en wijntjes op warme en fijne zomeravonden. De website moet dit dan ook uitstralen. Wat biedt De Dikke?

Zit je al met je smartphone in je handen om even te WhatsAppen, waarom zou je dan de kaart nog pakken..? Met een mobiele site is het net zo handig om daar even op te kijken wat er allemaal te krijgen is. Een mobiele variant van de website was en is dus van groot belang.

Grand cafe De Dikke van DaleGrand cafe De Dikke van Dale

Studenten

Omdat Leeuwarden niet enkel bestaat uit rasechte Leeuwarders en Friezen, maar ook uit studenten die uit alle richtingen naar Leeuwarden komen, is er gekozen voor een multi-language opzet. Dit houdt in dat De Dikke van Dale beschikt over een Nederlands- en Engelstalige website. Zo kan een ieder vinden wat hij of zij zoekt.

Er is voor de mensen die onbekend zijn met De Dikke, zij die er nog nooit zijn geweest, ook de mogelijkheid om via Google Maps / Streetview een kijkje te nemen binnen-in het cafe. Streetview neemt je direct mee!

Beheer

Om de website eenvoudig actueel te kunnen houden heeft Tussendoor een aantal kleine maatwerk oplossingen ingebouwd. Zo zijn de lunchkaart en de weekhap op een eenvoudige wijze te wijzigen. Acties en reserveren kan in een mum van tijd en uiteraard kan via de standaard oplossingen van WordPress eenvoudig nieuws geplaatst en gewijzigd worden.

Ook op zoek naar een website?

Bent u ook geïnteresseerd in een website en lijkt het u leuk dat Tussendoor met net zo veel enthousiasme aan uw website gaat werken? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Grand cafe De Dikke van DaleGrand cafe De Dikke van Dale
Grand cafe De Dikke van DaleGrand cafe De Dikke van Dale
Grand cafe De Dikke van DaleGrand cafe De Dikke van Dale
Grand cafe De Dikke van DaleGrand cafe De Dikke van Dale

Website bekijken

» www.dedikkevandale.nl

Bekijk ook de WordPress website van De Dikke van Dale Youtube.