Kopen bij Parteon

In opdracht van Sixtyseven heeft Tussendoor internet & marketing de technische realisatie verzorgt van de website voor Parteon. Parteon biedt een groot aantal huur- en koopwoningen aan en dus is er gebruik gemaakt van de door Tussendoor ontwikkelde WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks).

WordPress Makelaars plugin

De bestaande WordPress Makelaars plugin is speciaal voor Parteon voorzien van een aantal maatwerk-uitbreidingen, waardoor extra filters ingezet kunnen worden door bezoekers. Daarbij biedt de website van Parteon ook de mogelijkheid om deze filters op te slaan in een persoonlijk profiel!

Persoonlijk (woon)profiel!

Bezoekers kunnen een profiel (kosteloos) aanmaken en hierin aangeven, in welke steden, ze welk type woning tegen welk budget zoeken. Eveneens kunnen gebruikers een woning "bewaren", waardoor deze snel terug te vinden is vanuit het persoonlijke profiel.

Het profiel is verder uitgebreid met een profielfoto, NAW gegevens en een persoonlijk contactformulier welke allemaal - zonder tussenkomst van de WordPress admin - te wijzigen zijn.
Kopen bij ParteonKopen bij Parteon

» www.kopenbijparteon.nl

Benieuwd

Bent u benieuwd wat Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen in de realisatie van (geautomatiseerde) WordPress websites op gebied van vastgoed, automotiv of in andere branches? Twijfel niet en neem contact met ons op. Rick de Jong helpt u graag bij het vinden naar een passende oplossing.

Kopen bij Parteon op Youtube

Bekijk ook de WordPress website van Kopen bij Parteon op Youtube.