Tussendoor gaat voor goud met maatwerk oplossing voor live prijsberekening goud & zilver webwinkel

Onlangs kreeg Tussendoor de vraag of wij konden voorzien in een oplossing voor een webwinkel welke goud en zilver verkoopt. Hierbij moet onder andere een live-prijs berekend worden o.b.v. de aktuele koers. Daarnaast moet er een "kluis" ontwikkeld worden, waarin de aankoop van de klant gestalt wordt en welke door de klant, op verzoek, ook weer (terug) verkocht kan worden bij een optimale koers.

Tussendoor heeft op basis van deze vraagstelling een maatwerk oplossing ingezet in de vorm van een maatwerk plugin. Deze haakt in op diverse -reeds bestaande- modules, denk hierbij aan WooCommerce, ContactForm 7 en een module om via een open API de actuele koers op te halen van zowel goud als zilver. Door diverse uitbreidingen in de "Mijn account" functie van WooCommerce en het inhaken via de WooCommerce REST-API hebben we een beleggers-platform ontwikkeld waarin een bezoeker / klant van de webwinkel goud en zilver kan kopen en verkopen.

Onze oplossing zorgt er voor dat er per klant wordt bijgehouden hoeveel goud of zilver in zijn of haar virtuele "kluis" zit. Elke keer dat een klant iets koopt of verkoopt, wordt de virtuele kluis bijgewerkt naar de juiste hoeveelheden, zo is deze altijd up-to-date. Daarnaast wordt er een overzicht gecreëerd waarin men in één oogopslag kan zijn hoeveel goud of zilver in zijn of haar kluis zit. Als laatste kunnen klanten ook rechtstreeks vanuit dit scherm aangeven dat zij (een gedeelte van) hun goud of zilver willen verkopen.

Op zoek naar WooCommerce Maatwerk?

Ben jij ook opzoek naar maatwerk oplossingen voor jouw WooCommerce webwinkel? Tof! We helpen je graag mee. Je kunt ons bereiken via info@tussendoor.nl, telefonisch via 058 711 09 16 of via het reactieformulier hieronder.