Mazzelshop

Mazzelshop is in Friesland, vooral rondom haar hoofdstad Leeuwarden, al jaren een begrip. Mazzelshop heeft werkelijk alles op gebied van speelgoed, Lego (Duplo), interieur, kampeerartikelen, tuinmeubelen en ga zo maar door. Sinds enige tijd is naast Mazzelshop ook het merk "Mazz" in het leven geroepen. Mazz richt zich uitsluitend op tuinartikelen, Mazzelshop dekt de volledige lading als het gaat om kampeerartikelen (en speelgoed/interieur).

Doelstelling

De vraag- en doelstelling was om voor zowel Mazz als Mazzelshop een vernieuwing door te voeren binnen haar twee websites. Naast een moderne uitstraling, moest de website ook beschikken over de mogelijkheid om artikelen te tonen, nieuwsberichten en aanbiedingen in te kunnen voeren en klanten te kunnen voorzien van nieuws en aanbiedingen via de weekelijkse nieuwsbrief.

Realisatie

Tussendoor heeft voor Mazzelshop een nieuwe website ontwikkeld op basis van het CMS WordPress. Hierbij is rekening gehouden met de onderverdeling van kampeerartikelen (en tenten) en speelgoed. Daarnaast is de bezoeker centraal komen te staan op de website, iets wat ontbrak op de voorgaande websites en waar Mazzelshop enorm veel waarde aan hecht. Waar men zich nu ook bevindt op de website, direct is duidelijk waar het om draait en hoe men contact op kan nemen over een specifiek product.

» www.mazzelshop.nl