Mundt Makelaardij

Mundt Makelaardij is sinds de jaren ’72 een begrip in Deventer. Het kantoor is gespecialiseerd in verkoop-, en aankoopopdrachten van woningen in de regio Deventer, Hattem, Zwolle en Apeldoorn. Daarnaast behoren ook taxaties en het verkopen en verhuren van bedrijfsmatig onroerend goed tot onze werkzaamheden. Met als belangrijkste doelstelling een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling van Mundt makelaardij was de realisatie van een volledige nieuwe website die zelf te beheren is. Onderdeel hiervan is dat onroerend goed, ondergebracht bij Realworks, automatisch geïmporteerd wordt op de website. Het huizenaanbod op de website moest tevens beter gepresenteerd worden inclusief een eenvoudige zoekfunctionaliteit.

Realisatie

Tussendoor heeft voor Mundt Makelaardij een nieuwe website ontwikkeld in WordPress. Content op de website, waaronder het huizenaanbod, wordt automatisch gevuld door middel van de WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks). Alle objecten die Mundt makelaardij beheert worden dagelijks opgehaald en verwerkt in de website. Dit brengt voor Mundt een enorme kosten- en tijdsbesparing op. Uiteraard kan er ook eenvoudig gereageerd worden en is de koppeling met social media aanwezig.

» www.mundt.nl