Narvic Inhoudgevers

Narvic geeft inhoud aan communicatiebeleid. Met doordachte PR- en marketingplannen. Ook in letterlijke zin geeft Narvic inhoud. Narvic doet aan ‘ontzorgen’ op het gebied van alle redactionele inhoud. Teksten, persberichten, fotografie, film. Zo werkt Narvic voor mediabureaus, overheid, jachtbouwers, interieurspecialisten, wijnimporteurs, vermogensbeheerders, accountants en banken.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling vanuit Narvic was dat het beheer van de website ook tevens het beheer is van haar social media kanalen. De wens van Narvic om berichten, welke zij plaatst op haar website, ook automatisch te plaatsen op onder andere Facebook en Twitter. Narvic wil vooruitstrevend zijn als het gaat om redactionele inhoud in combinatie met internet.

Realisatie

Tussendoor heeft voor Narvic een website opgeleverd op basis van het krachtige WordPress waarbij automatisering centraal staat. Via computer, laptop, tablet en mobiel kan men (via e-mail) eenvoudig nieuwsberichten plaatsen. Deze nieuwsberichten worden direct geplaatst op de Facebook page van Narvic en Narvic's Twitter kanaal. Naast de ontwikkeling van de (normale) website heeft Tussendoor ook de realisatie van het mobiele platform voor haar rekening genomen.

» www.narvic.nl