Restaurant Colins

Genieten van heerlijk eten. Vers bereide salades, een heerlijk - mals - stuk vlees met daarbij de perfecte wijn. Wie houdt daar nou niet van? Natuurlijk kun je in diverse restaurants goed eten, maar wat Colins uit Breda uniek maakt is de ambiance die erbij geboden wordt. Ga jij voor dat heerlijke stuk vlees? Dan kies je zelf het bestek waarmee je dat aansijdt. Jij bepaalt wat én hoe je eet.

Colins blinkt uit in sfeer én smaak. Maaltijden worden gecomplimenteerd door een passende wijn of juist een bier die het gerecht aanvult. Colins is een familierestaurant en dat voel je. Bij Colins ben je welkom en kom je graag terug.

ColinsColins


Deze sfeer heeft Tussendoor - in samenwerking met Vorm 2 - neergezet in de gloednieuwe website, te vinden op Colins.nu. Uiteraard is de website opgebouwd aan de hand van WordPress en niet anders dan je van ons gewend bent met een aantal handige snufjes (zout).

Zo beschikt Colins over een menukaart welke op diverse plaatsen eenvoudig te plaatsen is. Deze kaart is volledig naar wens beheerbaar en beschikt over diverse gangen, type gerechten en bijgerechten. Daarnaast zijn ook de dranken die Colins adviseert hierop terug te vinden. Zo weet je direct of je het best kunt kiezen voor een glas wijn of juist een lekker koud glas bier.

Naast de menukaart hebben we een integratie gelegd met Iens/SeatMe waardoor bezoekers de eerste stap van hun reservering volledig in de stijl van Colins uit kunnen voeren. Op deze manier is de bezoekerservaring van de eerste tot de laatste stap gewaarborgd.

De standaard

Geheel volgens de richtlijnen van Google- het kan tegenwoordig niet meer anders - is de website volledig gebouwd op basis van Mobile First. Zo biedt Colins de optimale ervaring voor mobiele bezoekers, zodat zij snel hun weg kunnen vinden op de site. Er is in alle aspecten rekening gehouden met het mobiele scherm en de plaatsing van de elementen en koppelingen om contact op te nemen.

Buiten de ontwikkeling van de website biedt Tussendoor eveneens de oplossing voor het leveren van van het SSL certificaat, het onderhoud en de hosting van Colins.

Een smaakvolle site?

Ben je na het lezen van deze case geïnteresseerd in een smaakvolle site? Wil je een online inhaalslag maken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken via 058 711 0916 , info@tussendoor.nl of via onze website-chat.

ColinsColins
ColinsColins
ColinsColins
ColinsColins
ColinsColins
ColinsColins
ColinsColins