TopConnect

TopConnect biedt een maatwerk telefoonservice voor het midden- en kleinbedrijf. De telefoonservice van TopConnect verwerkt een groot gedeelte van uw telefoonverkeer af. De telefonistes van TopConnect handelt binnenkomend telefoonverkeer (dat op uw eigen nummer binnenkomt) professioneel voor u af.

Doelstelling

TopConnect heeft Tussendoor gevraagd te komen met een oplossing voor meer aanvragen via haar website. Daarbij moet voor klanten direct duidelijk worden welke diensten TopConnect levert, wat de kosten en abonnementen zijn en hoe men dit snel en eenvoudig ik kan zetten.

Realisatie

Tussendoor ontwikkelde voor TopConnect een volledig responsive website, waar telefonie en mobiele telefoons erg dicht bij elkaar liggen. Via een smartphone is op de website (ook) direct duidelijk wat de mogelijkheden van TopConnect zijn en hoe men dit in kan zetten voor zijn of haar onderneming.

Door gebruik te maken van een -op maat ontwikkelde- rekenmodule is voor een ondernemer direct uit te rekenen welke kosten aan een type abonnement verbonden zijn, bij het aangaan van de telefoondienst(en) van TopConnect.

» www.top-connect.nl

Benieuwd

Bent u benieuwd geworden naar wat Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen? Naam dan direct contact op met Rick de Jong via de knop aan de zijkant van deze pagina.

Top Connect op Youtube

Bekijk ook de WordPress website van Top Connect op Youtube.

TopConnectTopConnect