Trekhaken Direct

TrekhakenDirect is een onafhankelijke groothandel in trekhaken, kabelsets en aanverwante producten. TrekhakenDirect staat voor klantvriendelijkheid, professionaliteit, ruim assortiment in verschillende merken trekhaken en kabelsets, razendsnelle leveringen en een scherpe prijs. Distributie vindt plaats vanuit het centrale magazijn in Leeuwarden. De onderneming kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, fijnmazige distributie en een omvangrijke beschikbaarheid van de aangeboden producten.

Doelstelling

De vraag- en doelstelling vanuit TrekhakenDirect was om een webwinkel te ontwikkelen waarbij men binnen twee muis-klikken de juiste trekhaak naar voren krijgt. Vindbaarheid van de webwinkel en het vergroten van de verkoop aantallen werden gekenmerkt als de belangrijkste aspecten. Het bestelproces moet van A tot Z eenvoudig en snel zijn en er moest betaald kunnen worden via iDeal.

Realisatie

Tussendoor heeft voor TrekhakenDirect een webwinkel ontwikkeld in het krachtige CMS WordPress. Hierbij is vanuit de basis rekening gehouden met zoekmachine optimalisatie (vindbaarheid), mobiel internet en social media. De webshop past zich automatisch aan op de grootte van het scherm (responsive webdesign) en daarbij is het mogelijk om direct vanuit Facebook aankopen te doen in de webwinkel van TrekhakenDirect. Verder beschikt de webwinkel uiteraard over de bekende betaalmodule iDeal. Ook is er een kortings-actie aan gekoppeld via Facebook.

» www.trekhakendirect.nl