Vii.tae

Vii.Tae is een website waar men op een chronologische manier een CV op kan bouwen. Dit CV is onderverdeeld in een aantal aspecten / elementen zoals projecten, ervaringen en prestaties. Deze kunnen onderling worden gekoppeld waardoor binnen een bepaalde ervaring een soort "verhaal kan worden verteld".

WordPress?

Het is voor een gewone bezoeker vrijwel niet te zien, maar het volledige CV en profielen systeem is opgebouwd binnen WordPress. Gebruikers kunnen zich via het front-end van de website registreren. Nadat hun account is geactiveerd (via een activatiemail) kunnen ze beginnen met het opbouwen van hun CV.

Iedere gebruiker kan profielgegevens opgeven zoals persoonsgegevens, social media gegevens en werkervaringen. Binnen de werkervaringen kunnen veelvoorkomende bedrijven worden gekozen of nieuwe bedrijven worden toegevoegd.

Binnen de bedrijven kan men dan weer prestaties toevoegen, eventueel met foto's, video's en andere media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe functie waar men naartoe promoveert.

Responsive

Het geheel is volledig responsive opgebouwd en perfect te beheren vanaf een tablet en/of mobiele telefoon. Volledig via de standaard van WordPress en onder andere iOS kan men ook de fotogalerij van apple devices raadplegen om zo mobiele foto's toe te voegen aan een prestatie binnen een werkervaring.

» www.viit.ae

Benieuwd

Ben je benieuwd geworden naar wat qua maatwerk Tussendoor internet & marketing voor u kan betekenen? Naam dan direct contact op met Rick de Jong via de knop aan de zijkant van deze pagina.