Heel veel in deeltijd (.nl)

Aandacht voor Deeltijd opleidingen

WordPress

Heel veel in deeltijd (.nl) is een campagne van de Nederlandse Hogescholen om deeltijd opleidingen meer én beter onder de aandacht te brengen.

WordPress als basis

Uiteraard is WordPress de basis voor de website, maar hier houdt het (gelukkig) niet op. Zo hebben we WordPress uitgebreid met een aantal custom post types, waardoor zowel hogescholen als opleidingen (automatisch) aangeleverd konden worden. 

Op deze manier was er bij aanvang van de campagne, een website met meer dan 20 hogescholen verspreid over het hele land. De 20 hogescholen zijn vervolgens gekoppeld aan bijna 1.500 (deeltijd) opleidingen, verdeeld over meer dan 50 locaties. 

Naast het automatisch verwerken van de opleidingen is het belangrijk dat bezoekers opleidingen eenvoudig kunnen filteren. Om dit te bewerkstelligen hebben we een aantal maatwerk filters opgebouwd.

Filteren op regio

Zo kunnen bezoekers filteren op vakgebied, postcode en straal. Zo vind je type opleidingen bij jou in de buurt. Via een aantal Google markers hebben we regio's ingedeeld zoals Noord-, Zuid- en midden Nederland maar ook de randstad. Op deze manier kun je snel elke deeltijd opleiding vinden in jouw regio. Heb je vervolgens een opleiding gevonden die bij je past? Dan wordt je direct doorgestuurd naar het inschrijfformulier van de Hogeschool.

Goed bevallen

Via deze weg direct een dankwoord aan GH+O voor de leuke en vruchtbare samenwerking. Zoals hierboven omschreven is samenwerken iets waar Tussendoor blij van wordt en is ons dat ook deze keer goed bevallen. 

GH+O is overigens verantwoordelijk voor de gehele on- en offline campagne van de Hogescholen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Wil je ook zo'n vette campagne en website als #heelveelindeeltijd? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

Je kunt ons bereiken via 058 711 0916, via onderstaande button of via info@tussendoor.nl

style="width: