WordPress website Anema Salaris

Anema Salaris heeft bij Tussendoor aangeklopt met de wens naar een modernisering in haar website en andere media uitingen. In samenwerking met Vorm2 hebben we deze werkzaamheden vol enthousiasme aangepakt en het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.

Tijdens diverse oriëntatiegesprekken zijn de wensen, eisen en visie op de toekomst duidelijk geworden. Vervolgens heeft Olaf deze plannen vertaald naar een ontwerp voor de website. Zoals je van onze meest recente websites gewend bent, is ook deze website ontwikkeld volgens het mobile first principe (lees hier wat mobile first precies inhoud). De mobiele bezoeker staat voor ons centraal en wordt optimaal bediend.

Anema SalarisAnema Salaris

 

Anema Salaris maakt gebruik van de diensten van InforManagement, welke verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van diverse nieuwsartikelen en nieuwsbrieven. In samenwerking met InforManagement hebben we er voor gezorgd dat deze artikelen op de juiste manier (volgens de richtlijnen van het WordPress thema) worden weergegeven op de website.

De doorgevoerde moderniseringen op de website van Anema Salaris zorgen ervoor dat de verschillende diensten vrij beheerbaar zijn. Ook is er een directe link met PsOnline én een koppeling met InforManagement. Zonder dat Anema Salaris veel tijd kwijt is aan het beheer, blijft de website gevoed met relevante informatie.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je een online inhaalslag maken? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! Je kunt ons bereiken via 058 711 0916 , info@tussendoor.nl of via onze website-chat.

Anema SalarisAnema Salaris
Anema SalarisAnema Salaris
Anema SalarisAnema Salaris
Anema SalarisAnema Salaris
Anema SalarisAnema Salaris