WordPress webwinkel All Window (WooCommerce)

All Window is specialist op gebied van kozijnen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding en dakkapellen. Zowel in hout, aluminium als kunststof. Daarnaast is All Window gecertificeerd in het leveren van EPS kozijnen, wat inhoudt dat de kozijnen inbraak en diefstal bestendig zijn.

All Window

Tussendoor heeft in opdracht van All Window een WordPress (WooCommerce) webwinkel ontwikkeld welke uiteraard responsive is opgebouwd. Op deze manier beschikt All Window over een website welke zich aanpast aan het formaat waarop de bezoeker de website bezoekt. Zowel dekstop, tablet als smartphone.

De webwinkel is via het WooCommerce template systeem geïntegreerd en beschikt over iDeal betaling en een klantrelatie systeem, waarbij bijvoorbeeld klanten op hun verjaardag automatisch kortingscodes toegezonden kunnen krijgen.

Extreem compleet en simpel in gebruik

De website van All Window beschikt vanwege de vele producten en combinaties, nieuwsberichten, BTW tarieven, garantie-periodes en de webwinkel over enorm veel informatie. Via grote de knoppen op de homepage en duidelijke tekst-blokken aan de zijkant is de informatie eenvoudig op te zoeken en kunnen bezoekers hun weg eenvoudig vinden.

Daarbij is er voor bezoekers uiteraard de mogelijkheid om onderhoudsproducten aan te schaffen via de winkel en deze met één klik op de knop vanuit hun persoonlijke account opnieuw te bestellen.

Bel mij terug

Op veel sites vind je zogeheten CTA (Call to action) terug, waarbij bezoekers worden getriggerd om een formulier in te vullen. Soms leidt dit tot een terugbel verzoek, wanneer bezoekers bijvoorbeeld hun telefoonnummer invoeren.

Het nadeel hiervan is dat bezoekers moeten wachten tot de website eigenaar de mail leest en de klant terugbelt, dat is dus niet altijd direct. Bij de website van All Window is dit anders.

Via een koppeling met de telefonie van Verbonden, worden klanten real-time teruggebeld. Dit is te vergelijken met de systemen van de ING, ABN Amro en andere grote multinationals.

Wanneer een bezoeker zijn of haar nummer invoert, wordt deze direct (realtime) opgebeld. De verbinding is dan direct tot stand gebracht. Geen wachten, gewoon direct contact.

Maatwerk

Zoals wederom in deze case duidelijk wordt beschikt de website van All Window over een aantal maatwerk oplossingen. Dit is met name terug te zien in de manier waarop de WooCommerce webwinkel is geïntegreerd en de terugbel-verzoeken worden afgehandeld.

Bent u ook geïnteresseerd in maatwerk WordPress oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op.

» www.allwindow.nl

All Window op Youtube

Bekijk ook de WordPress website van All Window Youtube.