Blog Makelaar plugin WordPress

Provincie tonen in makelaars plugin

Leestijd: 2 minuten (425 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

04 maart 2016 09:49

Provincie tonen binnen makelaar plugin

Je hebt het onlangs al kunnen lezen in een van onze blogs: het is tegenwoordig mogelijk om in de slug van de woningen, via de makelaar plugins, een provincie te gebruiken.

Het gebruik van een provincie in de slug biedt SEO-technisch voordelen, maar is qua structuur voor de bezoeker ook veel duidelijker. Het gebruik van een provincie in de slug is mogelijk in al onze makelaars plugins geschikt voor de CRM-pakketten van: Realworks, Venum, Eyemove en Goes & Roos.

Provincie gebruiken bij woningen

Om het gebruik van provincies in de slug mogelijk te maken ga je binnen de plugin, dit geldt voor alle plugins, naar de instellingen van de plugin. Vervolgens zie je bij de instellingen de optie "titel", zie onderstaande afbeelding.

Zoals je in de afbeelding ziet gebruiken we de volgende code voor het opbouwen van de slug.

#{provincie}#{/}-#{plaats}#{/}-#{adres}

Met bovenstaande code wordt de slug opgebouwd via provincie, stad en adres. Dit leidt tot het volgende resultaat:

Instellingen WordPress Makelaars plugin slug SEO

Voorbeeld voor slug SEO

Opslaan woning slug

Je kunt via de welbekende blauwe knop vervolgens de instellingen opslaan. Omdat de permalinkstructuur van je Wordpress site aangepast wordt, kan het zijn dat het nodig is om je permalinks van WordPress te flushen. Probeer dit als je bijvoorbeeld een 404 pagina te zien krijgt.

Tip: Voer je voor de eerste keer deze instelling door, dan kan het zijn dat je een 404-pagina ziet zodra je een woning wilt bekijken. Ondervind je dit probleem, loop dan het meest actuele bijwerkproces (nogmaals) door. Op deze manier heeft de plugin de kans op de slugs te matchen o.b.v. actuele instellingen en de meest recente import.

That's it

Meer dan bovenstaande is niet nodig om provincies in de slug te gebruiken voor onze makelaars plugins. Wil je meer informatie over bovenstaande of onze plugins? Laat het ons weten. Je kunt ons telefonisch en per mail bereiken of reageren via onderstaande reactieformulier.