profile image

Rick de Jong

Strategie

05 december 2022 09:56

Vastgoedsoftware

Koppel jouw WordPress website met Tiara, Realworks, Pyber, Kolibri of een ander CRM pakket

Voor makelaars zijn er talloze voordelen voor het automatiseren van het aanbod op je eigen (WordPress) website. De foutmarge is kleiner, je kunt je objecten centraal beheren en het scheelt tijd. Heel veel tijd. 

Met onze makelaar plugin voor WordPress kun je jouw aanbod automatisch synchroniseren naar WordPress, maar wat is het verschil in de plugins die we aanbieden? Heeft de ene plugin voordelen ten opzichte van de ander?

Onze makelaar plugin is geschikt voor Tiara, Realworks, Pyber, Kolibri, Skarabee, Eyemove en Goes & Roos. Dit zijn aanbieders van makelaar software waar je jouw aanbod en relaties beheert.

Tiara koppeling

Het verschil in de makelaar plugins is kort samengevat Tiara tegen de rest. Dat klinkt wat harder dan het is, maar Tiara staat op zichzelf binnen de plugins die we voor makelaars aanbieden. 

Waar de makelaar plugins die geschikt zijn voor Realworks, Pyber, Kolibri, Skarabee en Eyemove allen koppelen met het CRM voor de makelaar, daar koppelt de plugin die geschikt is voor Tiara met Tiara. 

Tiara kun je hierbij zien als een centrale plaats waar data van de overige CRM pakketten samen komt en wordt doorgezet naar andere platformen. 

Uniforme data

Tiara verwerkt de data van NVM kantoren centraal. Het voordeel hiervan is dat je met de makelaar plugin geschikt voor Tiara, direct kunt koppelen met alle pakketten die Tiara aanbiedt. Dit zijn onder andere:

Zoals je in bovenstaande lijst ziet, is deze makelaar plugin dus ook geschikt voor Yes Co, Pararius Office en Omnibox. Hier hebben wij geen standalone plugin voor. Met behulp van onze WordPress Makelaar plugin geschikt voor Tiara kunnen wij wel dit aanbod verwerken op jouw WordPress website. 

Makelaar data koppelen

Een ander verschil tussen de makelaars plugin voor Tiara en de overige CRM pakketten, is dat ieder CRM pakket zijn velden op een unieke manier definieert. Laten we een voorbeeld nemen om dit duidelijker te maken.

Stel dat we de oppervlakte van een woning willen ophalen. Het kan zo zijn dat Pyber dit verwerkt als ‘opp_woning’, terwijl een ander CRM dit kan verwerken als ‘oppervlakte_woning’ of gewoon ‘oppervlakte’. 

Doordat een willekeurig object vaak tientallen, zo niet meer dan honderd waardes heeft om te verwerken, is het lastig om diverse pakketten tegelijk te gebruiken op één WordPress installatie. 

Wat we daarmee bedoelen is dat het bij franchise organisaties of organisaties met meerdere kantoren voor kan komen dat makelaars verschillende pakketten gebruiken. De ene vestiging gebruikt bijvoorbeeld Kolibri, terwijl het andere kantoor Pyber of Realworks gebruikt. Maar het is in zo’n geval vrij lastig - zo niet onmogelijk - om het aanbod centraal weer te geven, omdat er verschillende velden worden gebruikt.

Tiara to the rescue

Hier komt het voordeel van Tiara eveneens om te hoek kijken. Tiara verwerkt de data van alle pakketten zoals gezegd op een uniforme manier en daardoor kunnen we - wanneer dat nodig is - meerdere makelaars CRM pakketten verwerken, op één centrale site. 

Wil je een verzamelsite maken - en die vraag krijgen we ook wel eens - dan is dat middels de Tiara koppeling dus ook mogelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze makelaar plugin voor WordPress? Neem dan gerust contact met ons op of download ons whitepaper. Hieronder vind je tevens nog een aantal relevante artikelen m.b.t. onze makelaar plugins.