Blog Makelaar plugin WordPress

Demo Makelaar plugin voor WordPress

Leestijd: 2 minuten (352 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

13 juni 2017 10:57

Makelaar WordPress koppeling

Try before you buy

Tussendoor is continu bezig om haar diensten, plugins en service te verbeteren. Om deze reden zijn we afgelopen maanden achter de schermen hard aan het werk geweest om onze demo's vele malen toegankelijker te maken en ik durf te stellen dat we daar goed in zijn geslaagd!

Makelaar plugin demo

De eerste demo die volledig toegankelijk is, is die van onze Makelaar plugins. Je vindt de demo hier.

Zodra je het formulier invult wordt er automatisch een WordPress instalatie voor je aangemaakt, word je ingelogd en heb je de beschikking over een de makelaar plugin met een makelaars-thema. Nadat je bent doorgestuurd naar het beheer van jouw demo vind je een drietal opties. Het vullen van de demo met inhoud, het bekijken van de woningen in het back-end en in het front-end.

Demo inhoud

We hebben een XML klaargezet met een aantal demo objecten. Als je bent ingelogd kun je deze automatisch inladen, je hoeft hier verder niets voor te doen. Althans, je hoeft alleen maar op de knop te drukken :) Hierna kun je zowel in het backend van de demo als aan de voorkant de objecten zien.

De voorkant is een basis makelaar thema, zodat je een idee krijgt van welke data je op kunt halen en welke zoekfuncties mogelijk zijn. Houd er overigens rekening mee dat we niet alle registers hebben opengetrokken; zowel qua uitstraling als functionaliteit kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Demo bekijken

Ik heb de link hierboven al even genoemd, maar de demo kun je vinden op Tussendoor.nl/demo/makelaar.

Heb je naar aanleiding van onze demo nog vragen? Wil je meer informatie? Laat het ons weten. We helpen je natuurlijk graag.