WordPress gebruik

Ben je een beginnend WordPress gebruiker en wil je de basis van WordPress onder de knie krijgen? Dan is dit de perfecte categorie voor jou.
NOTE: When talking about "our plugin" we are referring to a plugin that is about to be released, for questions about it you can email us at info@tussendoor.nl. The manual is also useful when you are not using "our plugin" (yet). When we talk about..
LET OP: Wanneer er over "onze plugin" wordt gesproken doelen we op een plugin die bijna uitgegeven wordt, voor vragen hierover kan je ons mailen op info@tussendoor.nl. De handleiding is ook nuttig wanneer je (nog) niet van "onze plugin" gebruikt..
Onlangs heeft Google een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar Google Maps-diensten. Zo is er een nieuwe prijsstructuur, die gebruikmaakt van een 'pay as you go'-model. Dit heeft er in geresulteerd dat Google Maps standaard niet meer werkt op..
WordPress is een enorm krachtig CMS / Website beheer systeem, maar dat is lang niet waar de kracht van WordPress stopt. De Community & achterban die verantwoordelijk is voor WordPress plugin(s), is minstens net zo belangrijk. Je vindt WordPress..
Wordpress biedt sinds het uitbrengen van versie 3.0 de mogelijkheid tot het opzetten van een WordPress multisite. Een WordPress multisite kan ingezet worden voor vele doeleinden en kun je zien als een netwerk WordPress sites waarin gebruikers hun..
Wil jij zelf je WordPress website installeren, maar heb je hier nog geen ervaring mee? Via onderstaande stappen nemen we je mee door het (eenvoudige) installatie proces van een WordPress website.Om te beginnen heb je de bestanden nodig van..
Heb je zelf je WordPress installatie gedaan en wil je gebruik maken van een van de standaard thema's die op WordPress.org te vinden zijn? Volg dan deze eenvoudige stappen om jouw gewenste thema te installeren. InloggenOm te beginnen dien je..
Tip: Bekijk het volledige overzicht videohandleidingen op ons YouTube kanaal. WordPress pagina's en berichten aanmaken WordPress pagina's en berichten wijzigen en verwijderen
Ben je een fanatiek WordPress gebruiker er loop je tegen het probleem aan dat je mail wel eens wordt gezien als spam of dat je afzender niet klopt? Dan ben je (gelukkig) niet de enige die tegen dit probleem aanloopt. Juist om dit probleem te..
  Tip: Bekijk het volledige overzicht videohandleidingen op ons YouTube kanaal. WordPress afbeeldingen (media) toevegen) WordPress afbeeldingen (media) bewerken

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig?